High quality, high performance skincare products with best value for money. Global shipments. Europe 8,90€.
Shop all » Skincare » Skincare Accessories » Jinmee Hydrapuff sheet masks, 60 pcs »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Iidamaria R. 19.5.2020:
Overall rating
Outi P. 12.5.2020:
Overall rating
Nämä loistavia, voi itse valita hajusteettomia tuotteita kasvonaamioksi! Iho käytön jälkeen kosteutunut ja kiinteä.
Miia V. 27.4.2020:
Overall rating
Loistava lisä ihonhoitoon! Pienet laput saa helposti sijoitettua ongelmakohtiin eikä tarvitse joka kerta koko kasvoja peittävää kangasnaamiota. Säästyy myös rahaa kun teet ohjeiden mukaan omasta kosmetiikasta naamiococtailin lappusten kanssa!😍 Tärkein ominaisuus kierrätettävyys<3
Heidi W. 14.4.2020:
Overall rating
Petriina T. 24.2.2020:
Overall rating
En ole aiemmin kokeillut vastaavaa tuotetta ja yllätyin kuinka nopeasti iholle imetyi kasvovesi, seerumi ja öljy, kun laitoin ne kangasnaamioon ja siitä kasvoille. Huippu tuote!
Maiju S. 3.9.2019:
Overall rating
Juuri tällaisia olen etsinyt! Luonnonkosmetiikan kangasnaamiot ovat todella kalliita, mutta näillä lapuilla raaskii hemmotella itseään.
Kaisa P. 11.8.2019:
Overall rating
Aivan ihanan innovatiivinen tuote! Vihdoin saan käytettyä kaappeihin pyörimään jääneet seerumit yms! Omaan cocktailiini olen sekoittanut kasvoöljyä, sen hetken ihon kaipaamaa seerumia ja ruusuvettä, pysyy iholla hyvin ja glow on taattu ☺️ suosittelen!
Suvi K. 30.7.2019:
Overall rating
Yhdessä kamomilla veden kanssa käytettynä loistava apu silmäluomien turvotukseen. Olen etupäässä kasvovesiä käyttänyt tuotteen kanssa ja iho on saanut kaipaamaansa lisä kosteutusta. Kangas pysyy hyvin paikoillaan ja säilyttää kosteuden. Täytyy testailla vielä eri tuotteiden kanssa, mutta tähän mennessä ei mitään huonoa sanottavaa.