Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Henkilökunta »

Veera B.

Olen kolmen lapsen äiti ja edelliseltä ammatiltani projektipäällikkö. Vuonna 2012 ryhdyin tutkimaan puhtaamman elämän ja kauneuden maailmaa C’est La Veera -blogini kautta. Asuessani eri puolilla maailmaa tein jatkuvaa tutkimustyötä löytääkseni puhtaimmat ja toimivimmat tuotteet itselleni ja perheelleni. Tästä syntyi halu perustaa palvelu, johon voisin kuluttajana luottaa ja joka inspiroisi minua terveellisen elämän polulla. Näin ensimmäinen ajatus TwistBe:stä oli syntynyt ja ajatus omasta unelmatyöstä konkretisoitunut.

MIKSI LUOMU? Miksi pumpata keho täyteen tarpeettomia kemikaaleja, kun saatavilla on upeita luksustuotteita, jotka ovat 100% puhtaita ja täynnä ainesosia jotka ovat vain hyväksi sinulle?

SUOSIKKITUOTE? Hmmm.. tähän on vaikea vastata. Minulla on monia suosikkeja valikoimassamme mutta jos pitäisi valita yksi olisi se varmaankin Apeironin Jojoba-Tea Tree öljy kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kun sitä käyttää iho näyttää aivan hehkuvalta ja epäpuhtaudet ovat tipotiessään!

TERVEYSVINKKI? Unta, unta ja enemmän unta. Sen merkityksen olen huomannut vasta viime vuosien aikana. Unella on valtava vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

MITEN RENTOUDUT PARHAITEN? Joogaamalla, pidän etenkin Power Yogasta ja meren äärellä.

Yhteystiedot:
Veera Brückler
+358 40 1969 606
veera@twistbe.fi


Lähetä henkilökohtainen viesti