Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Henkilökunta »

Veera B.

Olen kolmen lapsen äiti ja edelliseltä ammatiltani projektipäällikkö. Vuonna 2012 ryhdyin tutkimaan puhtaamman elämän ja kauneuden maailmaa C’est La Veera -blogini kautta. Asuessani eri puolilla maailmaa tein jatkuvaa tutkimustyötä löytääkseni puhtaimmat ja toimivimmat tuotteet itselleni ja perheelleni. Huomasin, että se oli todella aikaavievää ja ilman ihon biologian ja kosmetiikan valmistuksen opintoja sekä akateemista taustaa, tämä tuntui lähes mahdottomalta. Tästä syntyi halu perustaa paikka, johon astuessaan kuluttaja voisi luottaa, että tutkimus ja vertailutyö tuotteista olisi tehty: paikka, jossa valikoima olisi kuratoitu tarkkaan alan asiantuntijoiden toimesta, jolla on kyky ottaa huomioon tuotteiden aito hoitavuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä ympäristön ja kehon kuormittavuus. Näin ensimmäinen ajatus TwistBe:stä oli syntynyt ja ajatus omasta unelmatyöstä konkretisoitunut.

MIKSI LUOMU?
Miksi suosia tuotteita, jotka sisältävät kehoa kuormittavia raaka-aineita, kun saatavilla on upeita luksustuotteita, jotka ovat 100% puhtaita ja täynnä ainesosia jotka ovat vain hyväksi sinulle? Itse suosin lisäksi luomua pelkän luonnollisen lisäksi, sillä luomuviljely kieltää muun muassa maaperää köyhdyttävien ja viljelijöille haitallisien keinolannoitteiden ja torjunta-aineiden käytön. Luomuviljelyssä käytetään myös esimerkiksi viljelykiertoa, joka on maaperän kannalta edullista. Uskon, että sertifioitu raaka-aine tuotanto on kaikista kestävin tapa viljellä ja paras tapa niin ympäristön, viljelijän sekä kuluttajan terveyden kannalta. Siinä otetaan huomioon niin monta tärkeää asiaa näiden kokonaisuuksien kannalta.

SUOSIKKITUOTE?
Hmmm.. tähän on vaikea vastata. Minulla on monia suosikkeja valikoimassamme mutta jos pitäisi valita yksi olisi se varmaankin Apeironin Jojoba-Tea Tree öljy kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kun sitä käyttää iho näyttää aivan hehkuvalta ja epäpuhtaudet ovat tipotiessään!

TERVEYSVINKKI?
Unta, unta ja enemmän unta. Sen merkityksen olen huomannut vasta viime vuosien aikana. Unella on valtava vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja myös ihon kuntoon.

MITEN RENTOUDUT PARHAITEN?
Joogaamalla, avantouinnilla ja luonnossa kävelyllä sekä lapset kainalossa sohvalla pötköttäen <3

Yhteystiedot:
Veera Brückler
+358 40 1969 606
veera@twistbe.fi


Blogi (64)

Lähetä henkilökohtainen viesti