Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Henkilökunta »

Kati P.

Koko urani kiireisissä myynti- ja markkinointitehtävissä työskennelleenä olen oppinut huolehtimaan kehostani pysyäkseni tiukimmassakin vauhdissa mukana. Oma matkani puhtaampaan ja terveempään elämään alkoi vihermehustamisen kautta ja pääsi täyteen vauhtiin oman 30-vuotishaasteeni kautta. Aiemmin vain selektiivista kosmetiikkaa suosineena huomasin ilokseni tutustuessani löytämiimme luomutuotteisiin, että puhtauden ja toimivuuden suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja kun vain löytää oikeat tuotteet itselleen.


MIKSI LUOMU?
On ollut huikeaa huomata ero oman ihon kunnossa sen jälkeen, kun ryhdyin käyttämään luomuruokaa sekä -kosmetiikkaa, vaikka minulla ei iho- tai muita ongelmia perinteisen kosmetiikan kanssa juurikaan ole ollut. Ihoni on aiempaa pehmeämpi ja tasapainoisempi enkä ole juurikaan sairastanut viime vuosina. Nyt TwistBe:n alle olemme keränneet kaiken sen ihanan minkä kautta sinäkin voit hypätä mukaan tälle matkalle!

SUOSIKKITUOTE?
Rakastan kauniisti pakattuja laadukkaita tuotteita ja nautin kosmetiikan shoppailusta. Suosikkituotteita löytyy siis joka lähtöön, mutta jos minun pitää kuitenkin valita vain yksi, valitsen aivan mielettömän BYBI Supercharge seerumin, joka tekee ihosta silkkisen pehmeän.

TERVEYSVINKKI?
Jos teet työtä pääasiassa koneella, kokeile seisomapöytää perinteisen työpisteen ja istumisen sijaan. Se voi saada ihmeitä aikaan! Käy myös päivittäin kävelyllä, jo 5 minuutin reipas happihyppely virkistää.

MITEN RENTOUDUT PARHAITEN?
Viikonloppuna laittamalla ruokaa ilman kiireen tuntua ihanan aamulenkin jälkeen.

Yhteystiedot:

Kati Partanen
040 1969 602
kati@twistbe.fi


Blogi (118)

Lähetä henkilökohtainen viesti