Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Henkilökunta »

Susanna L.

Olen ollut onnekkaassa asemassa ja päässyt työskentelemään hyvinkin erilaisissa työtehtävissä ihanien ihmisten kanssa. Viimeisimpänä talouspäällikkönä, mutta täysin toisella toimialalla.

Nyt koen, että saan vihdoinkin tehdä töitä sellaisten asioiden parissa, jotka ovat minulle lähellä sydäntä! Oma kiinnostukseni puhtaampaan ja luonnollisempaan elämään kasvoi entisestään ensimmäisen raskauteni aikana, kun aloin kiinnittää enemmän huomiota muun muassa lääkkeiden haittavaikutuksiin sekä ruoan puhtauteen. TwistBen lisäksi aikani kuluu kuusihenkisen uusioperheeni kanssa touhuten.

MIKSI LUOMU?
Miksi ei? Kun olen alkanut tiedostaa, mille kaikelle kehomme altistuu päivittäin ruoan, ilman ja käyttämiemme tuotteiden kautta, haluan ehdottomasti minimoida haittavaikutukset. Pienten lasten äitinä haluan myöskin huolehtia siitä, että tarjolla on aina mahdollisimman puhdasta ruokaa.

SUOSIKKITUOTE?
Flow kosmetiikan ruusuvesi - pidän tätä aina mukanani ja suihkautan tarpeen tullen kasvoille. Kun huomaan kaipaavani esimerkiksi rentoutta ja rauhallisuutta - niin suihkis vaan!

TERVEYSVINKKI?
Rakastan vihermehuja! Se on yksinkertaisesti kätevin ja helpoin tapa saada aimo annos oikeita ravintoaineita. Pyrin tekemään mehun joka aamu ja lapsenikin rakastaa niitä.

MITEN RENTOUDUT PARHAITEN?
Parhaiten rentoudun kävelyllä lähimetsässäni. Etenkin kesäisin pyrin kulkemaan avojaloin, mikä tekee ihmeitä!

Yhteystiedot:
Susanna Laine
+358 40 1969 604
susanna@twistbe.fi


Lähetä henkilökohtainen viesti