Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Henkilökunta »

Jenni T.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja sitä kautta puhtaat ihonhoitotuotteet ovat tärkeässä osassa elämääni. Teen kasvo- ja vartalohoitoja Twistbe:n tunnelmallisessa ja rauhallisessa kauneushoitolassa Helsingissä.

Haluan jakaa mahdollisimman paljon tietoa juuri Sinulle siitä, miten sinun kannattaa hoitaa omaa ihoasi, millä tuotteilla ja miksi. Siinä samalla annan sinulle hemmottelevan ja kokonaisvaltaisen ihonhoitotapahtuman josta niin kehosi kuin mielesi kiittää.

Hoidossa käyttämäni tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia ja poikkeuksellisen laadukkaita, ja tietenkin pelkästään luomu- ja luonnonkosmetiikkaa.

Omien iho-ongelmien takia kiinnostuin luonnonkosmetiikasta, ja sitä kautta aloitin opinnot brittiläisessa Formula Botanicassa jossa opiskelin luonnonkosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa. Olen valmistunut myös kosmetologiksi vuonna 2004, ja työskennellyt kauneudenhoidon ja kosmetiikan maailmassa. Pranic Healing kurssin (energiahoitoa) käyneenä ymmärrän myös energiakehoamme. Haluan vilpittömästi antaa sinulle hyvää oloa, valoa ja rakkautta.

Rakkaudella, Jenni


Lähetä henkilökohtainen viesti