Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Henkilökunta »

Iina L.

Miten Iina Laineesta tuli meikkaaja?

Pidin jo pienenä luovasta leikkimisestä erilaisten roolien ja ulkonäön kanssa ja sen tutkailemisesta, minkälaisia tunteita tämä minussa herättää. Kokeiltuani ensin toista alaa, pääsin lopulta maskeeraajakouluun ja opiskeluista tuli todella ihana ajanjakso elämässäni. Valmistuin tammikuussa 2005, pääsin heti töihin karnevaali liikkeeseen myyjäksi/meikkaajaksi ja elokuussa 2006 minusta tuli yrittäjä 21-vuotiaana.

Olen päässyt maskeeraajana alusta asti tekemään ainutlaatuisia keikkoja muun muassa mainos- ja promokuvauksissa, missikisoissa, kouluissa opettajana, naisten illoissa ja tapahtumissa.

Suuren elämänmullistuksen jälkeen työssäni maskeerajana minua alkoi kiinnostamaan valtavasti ihmisen ulkonäön monipuolisuus, miten kiehtovan rajaton ihminen on, miten nopein pikku muutoksin kaikki energia muuttuu ihmisessä ja ylipäätään siinä, mitä kaikkea ihminen heijastaa ulos.

Mitä elämästäni puhdistui mullistuksen seurauksena?

Suurimman osaa elämääni elin synkkyydessä mustasukkaisuuden, huonon itseluottamuksen, kamalien sisäisten puheiden kanssa ja itseäni ulkoisesti "parannellen" ja itseni heiveröisesti elossa pitäen hiustenpidennyksillä, shoppailulla, rakennekynsillä, lisäravinteilla ym. , jotka ylläpitivät timmiä ulkonäköa vaikka elintapani sotivat kaikkea hyvinvointia vastaan.

30 vuotiaana tuli raja vastaan, silmäni aukesivat rakkaudelle. Tulin yllättäen raskaaksi ja sain Suloisen pojan ja tämä matka sai myös prosessin käyntiin, joka muutti elämäni, aloin kunnioittaa itseäni, kehittämään henkistä puolta itsessäni.

Kun rakastuin itseeni ja kehooni, aloin näkemään kaiken ulkopuolella myös maagisen kauniina!

Vuosien varrella olen myös huomannut olevani erittäin herkkä aistimaan ihmisten tunnetiloja, kehon tuntemuksia sekä ympräillä vallitsevaa energiaa. Tämä kaikki yhdessä on luonut meikkaajan työstäni sellaisen, minkälainen se tänä päivänä on.

"Make up artist who sees your soul"


Kun itse yrittää kuvailla työtään se tuntuu välillä vaikealta. Ehkä helpoin tapa kuvata tekemiäni meikkauksia ja meikkivalmennuksia on elämys, sillä monet asiakkaani kertovat sen olevan paljon enemmän kuin "pelkkä meikin tekeminen tai meikinopastus luonnonkosmetiikalla".

Meikkauksen ja valmennuksen aikana luon asiakkaalle tilan, jossa saa vain olla, rentoutua ja nauttia koko elämyksestä. Monet asiakkaani menevät etenkin tekemäni meikkauksen aikana ikäänkuin meditatiiviseen tilaan, jossa tuntuu, että he eivät edes ole tässä maailmassa.

Tarjoan asiakkaalleni elämyksen ja katson asiakasta aina pintaa syvemmälle.

Mielestäni meikkiopastuksia opettaessa tai meikkiä tehdessä on tärkeää korostaa ihmisen hyviä ja kauniita puolia sekä vetää huomiota myös asiakkalle ajatuksen tasolla tähän sen sijaan, että keskitytään aina vain huonoihin puoliin ja niiden peittämiseen.

Mitä haluan työssäni meikkaajana tuoda tähän maailmaan?

Haluan auttaa ihmisiä olemaan rohkeasti vapaina, omina itsenään ja rikastuttaa kauneutta kaikin tavoin elämässään.

Suurin unelmani elämäntyössäni ovat ehdottomasti muuttaa nykyistä kapeaa kauneuskäsitystämme ja poistaa ulkonäköpaineet.


Tärkeänä näen myös meikkivalmennuksia tehdessä antaa ihmisille sisimmästä lähtevä pehmeä, simppeli ja omaa kauneutta nostattava vaihtoehto tuote- ja muoti- paljoudelle ja perinteisille muutosta ja "täydellistä" pintaa hamuaville meikkitutoriaaleille.

Meikkivalmennuksessani keskitytään ytimekkääseen ja minimalistiseen, hyvinvointia edistävään meikki ja väline valikoimaan ja niiden monipuoliseen käyttöön ja hallintaan. Näin me saadaan energia siirrettyä tuotteista itseen ja omien piirteidemme ja puoliemme kanssa leikittelyyn <3


Olen myös meikkaaja, joka esittelee itsensä halaamalla :)

Iinan palvelut näet täältä
Iina töitä pääset katselemaan täältä

Facebook ja Instagram @IinaLine


Lähetä henkilökohtainen viesti