Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Henkilökunta »

Annina F.

Miltä kuulostaisi: energinen, kevyt olo ilman epämääräistä oireilua?


Fokus on asioiden tekemisessä, eikä siinä, miten elää yliherkkyysoireiden ja suoliston vaivojen kanssa. Sitä on Annina mielestä terveys - siis muutakin kuin sairauden loitolla pitämistä. Hyvän terveydentilan saavuttaminen on monen asian summa: fyysinen aktiivisuus, palautuminen, mielen tasapaino - ja ravitsemus. Ravintoneuvonnan tarkituksena on auttaa asiakasta saavuttamaan optimaalinen terveydentila juuri hänelle parhaalla tavalla, sekä ylläpitämään tämä tila.

Ravintovalmennuksen avulla voidaan saada aikaan monta muutosta: energisyyden lisääminen, aineenvaihdunnan vilkastuttaminen, epämääräisten ruoansulatus- tai iho-oireiden lieventäminen. Terveyttä edistävistä elintavoista on saatavilla runsaasti tietoa, mutta nimenomaan itselle parhaiten sopivien ravitsemustottumusten löytäminen "työkalupakiksi" kuormittaviin ajanjaksoihin tai ihon oireilun taltuttamiseksi vaatii joskus onnistuakseen ammattilaisen apua, vinkkejä ja seurantaa.


"Anninalta sain selkeät ja juuri omaan arkeeni räätälöidyt ravinto-ohjeet. Anninan avulla tutustuin moniin uusiin ja hyvää tekeviin raaka-aineisiin. Myös vanhoille tutuille raaka-aineille sain uusia valmistustapoja, jotka tukevat ravintoarvojen säilymistä ravinnossa. Tuloksiakin olen jo ruokavaliosta saanut; hyvä olo ja senttejä pois lantiolta ja vyötäröltä. Suosittelen!" (Tiina 37v)


Anninan tarina

Annina on koulutukseltaan Diplomiravintoneuvoja (Suomen Terveysopisto Salus) sekä Hallintotieteiden maisteri (Tampereen yo.). Annina on ollut aina aktiivinen liikkuja, sekä terveellisten ja luonnollisten elintapojen puolestapuhuja. Kiinnostus ravitsemukseen heräsi hänen työskennellessä EU-virkamiehenä Madridissa, jossa uusi työ ja täydellinen elämänrytmin muutos haastoivat jaksamista. Taustansa vuoksi Välimeren ruokavalio on lähellä Anninan sydäntä ja hän ammentaa sen tutkimuksesta tietoa konsultaatiotyöhönsä.

Työssään muutosjohtamisen tehtävissä Annina on tottunut, että suunnitelmien toteutumista seurataan ja tuloksia mitataan. Tavoitteellisuus lisää motivaatiota ja motivaatio edistää tuloksellisuutta. Tätä Annina hyödyntää myös auttaessaan asiakkaitaan kohti terveellisempiä elintapoja: kaikki konsultaatiot perustuvat oirekartoituksiin, ravitsemusanalyyseihin tai konkreettisiin mittauksiin.Ravintoneuvonnan tarkoituksena on ohjata asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja elintapamuutosten tuloksia seurataan eri mittausmenetelmillä. Anninan kautta voit teettää suoliston mikrobiomianalyysin, stressin ja palautumisen analyysin sykemittarilla ja vitamiini-, mineraali ja rasvahappotasapainon mittauksei verenkuvasta.

Ravintoneuvojana Annina on kannustava ja pitkäjänteinen osaten huomioida asiakkaansa yksilöllisesti. Anninan mukaan koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa ruokailutottumuksiaan.


Varaa aika:
annina@twistbe.fi tai ajanvarauskalenteristamme


Blogi (3)

Lähetä henkilökohtainen viesti