Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

​Hyvinvoinnin uusi elämäHyvinvointi, 06.10.2015

Hyvinvointi on asia, josta niin paljon puhutaan, mutta mitä se todella on?

Onko hyvinvointi sairauden puuttumista tai sitä, että selviämme aikataulutetuista päivistämme hengissä? Onko se sitä, että samat farkut mahtuvat päälle vuodesta toiseen ja että jaksamme puuskuttaa kaksi spinning-tuntia putkeen?

Millä hinnalla?

Mitään yhtä vastausta ei ole, mutta tiedätkö sinä miten sinä voit hyvin? Nyt tarkoitan sitä, että kun olet energinen, nautit elämästä, tunnet tunteesi, teet asioita, joilla on sinulle merkitystä? Tunnet täyttymystä kaikilla elämän osa-alueilla?

Harmittavan usein vastaan tulee ihmisiä, jotka selviytyvät kukoistamisen sijaan. Joilla käsitys arjesta on sulkeutunut kapeaksi harmahtavaksi kaistaleeksi ja hyvinvointi on merkityksetön koodi jollekin, minkä eteen kuuluu ponnistella hampaat irvessä. Ihmisiä, jotka kammoavat maanantaita ja jotka maanantaisin alkavat odottaa viikonloppua voidakseen taas kammota seuraavaa päälle vyöryvää viikkoa. Ihmisiä, jotka kokevat voivansa hyvin, kun mikään osa kehosta ei särje, ainakaan niin paljon kuin yleensä.

Kysy itseltäsi: miten haluat tämän ainutkertaisen elämäsi viettää?

Kysy itseltäsi: mitä tekisit jos rahalla ei olisi merkitystä?

Kysy itseltäsi: elänkö elämääni pelosta vai rakkaudesta käsin?

Kysy itseltäsi: jos tänään olisi elämäni viimeinen päivä, miten haluaisin sen viettää?

Rohkaisen sinua unelmoimaan, kannustan sinua olemaan itsellesi rehellinen, pusken sinua vaatimaan elämältäsi enemmän. Kyllä, sinä ansaitset sen, on aika unohtaa ajatukset jotka väittävät toisin.

Joka päivä on uusi mahdollisuus alkaa elää juuri sellaista, hyvinvoivaa, elämää mistä haaveilet villeimmissä unelmissasi. Tee tänään yksi asia, joka saa sinut oikeasti voimaan hyvin.

Mitä siis odotat?

Hyvinvointiterveisin, Elina


TwistBe tarjoaa laajan valikoiman tarkoin valikoituja tuotteita ja palveluita, jotta sinä voisit voida vieläkin paremmin. Haluamme luoda todellisesta hyvinvoinnista normaalin olotilan asiakkaillemme. Haluamme lisätä hyvinvointia niin työelämään, arkeen, kuin juhlaankin ja kaikki tuotteemme edesauttavat myös luonnon hyvinvointia puhtaudellaan ja eettisyydellään.


Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Lomastressi ja iho-ongelmat - mikä avuksi?

Hyvinvointi, Iho-ongelmien hoito, 27.06.2019

Kesälomat lähestyvät ja yhteydenotot yhtäkkisistä iho-ongelmista ovat tulvineet meille chatin ja mailin kautta. Mitä kehossamme tapahtuu pitkittyneen stressin seurauksena, miten tunnistamaan stressioireet? Vinkit tehokkaaseen palautumiseen loman aikana antaa sinulle Diplomiravint...

Onko röllykkä vatsan päällä ok? Vieraskynässä Timo Kettunen

Hyvinvointi, 21.03.2019

Vieraskynässä ravintotietelijä Timo Kettunen ottaa kantaa kauneusihanteisiin verbaliikkaa säästelemättä ja mielipidettään säästelemättä!

Kokonaisvaltainen ihonhoito: Mikä kaikki vaikuttaa ihon kuntoon?

Hyvinvointi, Ihonhoitovinkit, 04.09.2017

Aidosti vaikuttava ihonhoito ei ole vain kasvojen pesemistä ja voiteen levittämistä kasvoille. Tässä blogipostauksessa kerromme mikä kaikki vaikuttaa ihosi kuntoon.