Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

​Kahina – laadukkainta arganöljyä luksusta hakevalleTapaa kumppanimme, 21.10.2015

Tapasimme Kahina Giving Beautyn perustajan Katharine L´Heureux’n New Yorkissa toukokuussa 2015 hänen upeassa loft-asunnossaan SoHossa, jossa hän asuu perheensä kanssa sekä pitää Kahinan toimistoa. Saimme kuulla kiehtovan tarinan siitä, miten Kahina sai alkunsa ja mikä on Katharinelle tärkeintä tuotteiden valmistuksessa.


Kahinan tarina alkoi, kun Katharine matkusti lomalle Marokkoon vuonna 2007. Siellä hän tutustui arganöljyyn, joka teki ihmeitä hänen iholleen. Rauhoitti ja ravitsi. Hän tunsi löytäneensä pitkän etsinnän jälkeen tuotteen, joka vihdoin todella toimi ja helli ihoa. Katharine oli tähän asti ollut selektiivisen kosmetiikan suosija vuosien ajan eikä voinut ensin uskoa, että niinkin yksinkertaisella tuotteella oli niin uskomaton teho.

PR ammattilaisesta luomukosmetiikkavalmistajaksi

Palatessaan Marokosta hän päätti, että haluaisi luoda luomulaatuisen ihonhoitosarjan, joka olisi korkealaatuinen ja kauniisti pakattu. Vastaavaa sarjaa ei vielä ollut markkinoilla, ja suurin osa puhtaammasta luomukosmetiikasta oli tuotteita, joita myytiin esimerkiksi luomuun erikoistuneissa ruokakaupoissa. Katharine halusi lisätä peliin luksusta.


Katharinella ei ollut mitään tietoa siitä, miten hän saisi sen tehtyä, sillä oli aikaisemmin työskennellyt markkinointi- ja PR-tehtävissä. Hän aloitti etsimällä kemistejä, joiden kanssa voisi kehittää tuotteen yhteistyössä. Kaikki hänen löytämänsä kemistit olivat kuitenkin miehiä ja työskentelivät perinteisen kosmetiikan yrityksen palveluksessa ja Katharinella oli olo, etteivät he olisi ymmärtäneet, mitä hän halusi tuotteiltaan.

Vihdoin Katharine löysi Kanadasta naisen, joka valmisti puhdasta kosmetiikkaa omassa keittiössään. Naiset aloittivat yhteistyön ja perustivat sarjan neljällä tuotteella: puhdistusaineella, kasvovoiteella, seerumilla sekä silmänympärysseerumilla. Kahinan ideologiaan on alusta asti kuulunut todella selektiivinen raaka-ainehankinta. Raaka-aineet hankintaan aina sieltä, missä ne kasvatetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Marokkolaisten naisten asialla

Tuotteiden sydän on Marokosta hankittu arganöljy, jossa sen valmistusprosessi on erittäin tarkkaan suunniteltu ja valvottu. Lisää arganöljystä voit lukea aiheelle omistetussa blogipostauksessamme. Katharinelle luomuainesosien käyttäminen tuotteissa on erittäin tärkeää, sillä hän on kokeiluillaan huomannut, että luomuraaka-aineilla saadaan parasta laatua ja tuloksia aikaiseksi.

Katharine on todella inspiroiva ja säteilevä ihminen. Olemme itse kokeilleet Kahinan tuotteita ja pidämme todella niiden yksinkertaisuudesta sekä korkeista laatuvaatimuksista. Katharinen arvot ja se, miten hän huolehtii koko toimitusketjussa työskentelevistä ihmisistä, sopii todella hyvin yhteen TwistBe:n arvojen kanssa.

RAKASTU KAHINAN TUOTTEISIIN:

Kahina kirkastava seerumi kasvoille, 30ml
Vähentää sävyeroja, lisää ihon hehkua
75.00 €
(3)
Heti varastossa

Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Kotimainen Olivia Klein - mitä ja kenelle?

Tapaa kumppanimme, Ihonhoitovinkit, 28.08.2019

Suomalinen Olivia Klein tuotesarja on syntynyt perustajansa vaikeista iho-ongelmista ja halusta luoda kaikille sopiva, puhdas ja korkealaatuinen ihonhoitosarja ihon eri tarpeiden tuloksekkaaseen hoitoon. Lue tuotesuositukset juuri sinun ihotyypillesi!

Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

Tapaa kumppanimme, 21.02.2019

Vierailulla innovatiivisien, herkullisien ja superlaadukkaiden BYBI tuotteiden syntysijoilla Lontoossa. Tässä postauksessa kuunneltavissa myös BYBIn live haastattelu!

​Lauren Brooke Cosmetiques - mineraalimeikkejä terveydeksi

Tapaa kumppanimme, 20.10.2015

Maanläheinen ja herkkä Lauren kertoi meille tarinansa ja hurmasi kehittelemillään herkullisilla meikkisävyillä.