Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).
Kenelle TwistBe myymälä ja verkkokauppa on tarkoitettu?

Terveystietoisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat tehdä parempia valintoja oman kauneutensa ja terveydensä eteen helposti ja vaivattomasti. TwistBe myymälä ja verkkokauppa on suunniteltu kuluttajien etu ja hyvinvointi mielessä.

Laadukkaiden ja puhtaista raaka-aineista tehtyjen tuotteiden löytäminen ja ostaminen voi olla yllättävän haastavaa. Tuotteet, joita ensi silmäykseltä pitää tervellisinä, voivatkin paljastua aivan joksikin muuksi. Pakkauksilla, markkinointilauseilla ja mainoksilla johdetaan kuluttajia tehokkaasti harhaan.

Tällä tarkoitamme sitä, että kaupat ovat pullollaan tuotteita, jotka eivät ole kuten pitäisi. Ruokatuotteista voidaan esimerkkinä mainita guacamole, joka sisältää 0,7% avokadoa, lihapullat, jotka eivät sisällä lihaa, vaan kanannahkaa sekä luomusuklaa, joka sisältää glukoosi-fruktoosisiirappia. Kosmetiikkahyllyssä puolestaan komeilevat aloe vera -geeli, joka sisältää mitättömän määrän aloe veraa, sheavoi, jonka pääraaka-aine onkin vesi sekä kurkkunaamio, joka ei sisällä lainkaan kurkkua.

Ainoa tapa varmistua tuotteen laadusta, on lukea niiden pakkausselosteet tarkasti. Pakkausselosteiden tulkitseminen ja sisäistäminen on kuitenkin todella aikaa vievää ja edellyttää usein tietyn määrän asiaan perehtymistä. Tuotteen hinta, myyntipaikka, mainoslauseet tai henkilöt, jotka tuotteita edustavat, eivät vielä ole indikaattori laadusta tai puhtaudesta.

Oletko sinä kiinnostunut omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi? Päivittäisillä valinnoilla on suuri merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. TwistBe myymälässä ja verkkokaupassa tämä on tehty sinulle todella helpoksi.

TwistBen myymälä ja verkkokauppa palvelee sinua, joka:

1) Haluaisit oppia tekemään parempia valintoja hyvinvoitisi kannalta, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa
2) Olet yksinkertaisesti kiinnostunut laadukkaista ja toimivista tuotteista
3) Uskot, että kenenkään ei tulisi vaarantaa terveyttään kauneuden takia
tai
4) Olet jo hyvin kemikaalitietoinen sekä tarkka käyttämiesi tuotteiden ainesosista

Olemme rakentaneet TwistBe:n myymälän ja verkkokaupan koko tuotevalikoimamme kuluttajan etu sydämessämme <3 Me TwistBellä luemme jokaisen tuotteen pakkausselosteen sekä käymme valmistajiemme luona, jotta voimme varmistua tuotteiden laadusta ja aitoudesta.

Lue lisää ajatusmaailmastamme täältä tai tule tutustumaan myymäläämme. Täältä pääset tutustumaan verkkokauppaamme.