Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

​Lauren Brooke Cosmetiques - mineraalimeikkejä terveydeksiTapaa kumppanimme, 20.10.2015

Tapasimme ihastuttavan Lauren Brooken hänen entisessä kotitalossaan, nykyisessä Lauren Brooke Cosmetiquesin toimisto- ja tuotantotalossa Utahissa, Salt Laken Cityn ulkopuolella upeissa vuoristomaisemissa.

Reilu kymmenen vuotta sitten Lauren sairastui krooniseen väsymykseen, johon kukaan ei osannut kertoa hänelle keinoja parantua. Lauren muutti kokonaisvaltaisesti ruokavalionsa, vaatekaappinsa sisällön sekä meikkirepertuaarinsa ja opetteli kiinalaista lääketiedettä itsenäisesti. Kuinka ollakaan, hän sai näin kaikki oireensa katoamaan.

Liiketaloustutkinnon suorittanut Lauren oli tuolloin kotona kolmen poikansa kanssa ja sai mahdollisuuden hakeutua kosmetologikouluun uudelleenkouluttautuakseen. Pian Lauren ryhtyi kehittämään omia mineraalimeikkejä yhdessä tapaamansa tuotekehittäjän kanssa, Lauren Brooke Cosmetiques syntyi vuonna 2005.

Takahuoneesta maailmalle


Yhteistyö ja kontakti kuitenkin katkesi Laurenin muutettua takaisin kotiseuduilleen Pohjois-Utahiin, jolloin Lauren otti aikalisän ja kehitti meikkisarjaansa vuodet 2007 ja 2008 rauhassa, hankki kontakteja ja lisää tieto-taitoa mm. Environmental Groupin kanssa toimimalla.

Vuonna 2008 Lauren lanseerasi brändinsä uudestaan ja ryhtyi valmistamaan kosmetiikkaa oman myymälänsä takahuoneessa. Sieltä Lauren Brooke Cosmetiques on sittemmin kasvanut maailmallakin jo tunnetuksi ja arvostetuksi puhtaaksi mineraalimeikkisarjaksi.

Tänä päivänä Laurenilla on jo 5 poikaa, joista vanhimmat työskentelevät yrityksen palveluksessa. Lisäksi apuna on 8 vakituista työntekijää.

Terveyttä, parempaa elämäntyyliä ja pitkää elämää = luomua

Puhtaat ja luomulaatuiset raaka-aineet ovat Laurenille tärkeitä, sillä hän on todella itse kokenut niiden merkityksen oman terveytensä kautta. Luomu symboloi Laurenille terveyttä, parempaa elämäntyyliä ja pitkää elämää.

Lauren Brooke Cosmetiquesin käyttämät raaka-aineet ovat hyvin pitkälti Yhdysvalloista hankittuja, riippuen aina mistä kutakin mineraalia tai raaka-ainetta parhaiten ja puhtaimmillaan saa. Kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja mahdollisimman puhtaita, ilman synteettisiä pigmettejä ja ehdottomasti nanopartikkelittomia.

Lauren Brooke kehittelee mitä upeimpia värejä ja löydätkin valikoimastamme laajan kirjon kauniita luomivärejä, meikkivoiteita sekä huulikiiltoja ja -punia. Ihastut varmasti!

Tutustu koko Lauren Brooke valikoimaamme täällä.Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Kotimainen Olivia Klein - mitä ja kenelle?

Tapaa kumppanimme, Ihonhoitovinkit, 28.08.2019

Suomalinen Olivia Klein tuotesarja on syntynyt perustajansa vaikeista iho-ongelmista ja halusta luoda kaikille sopiva, puhdas ja korkealaatuinen ihonhoitosarja ihon eri tarpeiden tuloksekkaaseen hoitoon. Lue tuotesuositukset juuri sinun ihotyypillesi!

Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

Tapaa kumppanimme, 21.02.2019

Vierailulla innovatiivisien, herkullisien ja superlaadukkaiden BYBI tuotteiden syntysijoilla Lontoossa. Tässä postauksessa kuunneltavissa myös BYBIn live haastattelu!

​Kahina – laadukkainta arganöljyä luksusta hakevalle

Tapaa kumppanimme, 21.10.2015

Ihastuttava Katharine L'Heureux toteutti unelmansa, lopputuloksena upea Kahina Giving Beauty.