Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Palautus- ja peruutusoikeus

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla tiedot mahdollisesta verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Kun olet lähettänyt tiedot meille, odota, että saat kuittauksen palautuksesta. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Huomioithan, että asiakas on vastuussa palautuksen postimaksusta.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Palautettavasta summasta vähennetään TwistBe Oy:n maksamat tuotteiden toimituskulut 7,90€.

Noutamaton tilaus

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. Noutamatta jätetystä ja TwistBe Oy:lle palautuneesta tilauksesta veloitamme kiinteän 10€ kulun. Toivottavasti ymmärrät, sillä Posti veloittaa meiltä jopa tätä suuremman summan tilauksen lähettämisestä, säilyttämisestä ja palauttamisesta.

Olivia Klein -tyytyväisyystakuu

Olivia Klein -tuotteilla on rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Lisää Olivia Klein -tuotetakuusta voit lukea täältä.