Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Palautus- ja peruutusoikeus

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla tiedot mahdollisesta verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Kun olet lähettänyt tiedot meille, odota, että saat kuittauksen palautuksesta. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Huomioithan, että asiakas on vastuussa palautuksen postimaksusta.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Palautettavasta summasta vähennetään TwistBe Oy:n maksamat tuotteiden toimituskulut 7,90€.

Noutamaton tilaus

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. Noutamatta jätetystä ja TwistBe Oylle palautuneesta tilauksesta veloitamme kiinteän 10€ kulun. Toivottavasti ymmärrät, sillä Posti veloittaa meiltä tätä suuremman summan tilauksen lähettämisestä, säilyttämisestä ja palauttamisesta.

Jos pakettisi palautuu myymälälle, säilytämme sitä 1kk ajan, jonka aikana voit tulla noutamaan pakettisi tai sopia sen uudelleenlähetyksestä (ohje alla). Tämän jälkeen tilaus peruuntuu ja tilatut tuotteet palautuvat TwistBe Oy omaisuudeksi ilman maksun palautusta.

Palautuneen tilauksen uudelleenlähetys

Jos et nouda tilaustasi ajoissa ja haluat, että lähetämme meille palautuneen pakettisi sinulle uudelleen, voit maksaa uudet toimituskulut tilaamalla tämän tuotteen ja valitsemalla toimitutavaksi nouto postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista.

Posti veloittaa meiltä paketin lähettämisestä, säilyttämisestä, palauttamisesta ja uudelleen lähettämisestä n. 29€ euroa, joten tämä paketin uudelleenlähetys -järjestely on tapa, jolla me pienyrittäjinä voimme palvella sinua.

Pienyrittäjinä meillä ei ole mahdollisuutta veloituksetta lähettää paketteja uudelleen veloituksetta. Emme myöskään haluaisi ilmaisella uudelleenlähetyksellä rohkaista ihmisiä jättämään paketteja hakematta, sillä pakettien jatkuva uudelleenlähetys ei ole ekologista.

Olivia Klein -tyytyväisyystakuu

Olivia Klein -tuotteilla on rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Lisää Olivia Klein -tuotetakuusta voit lukea täältä.