Postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€. Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.
0

Ostoskorisi on tyhjä

HALUAISITKO OPPIA OSTAMAAN OMALLE IHOLLESI SOPIVAA KOSMETIIKKAA?

Tuntuuko sinusta tältä?

  • Haluaisit oppia kosmetiikan raaka-aineista - mutta et tiedä mistä aloittaa
  • Sinulla menee paljon rahaa kosmetiikkaan - koska teet usein hutiostoksia
  • Et tiedä mitä raaka-aineita sinun tulisi suosia - jotta ihosi voisi hyvin

Olemme kehittäneet juuri sinun tarpeisiisi vastaavan verkkovalmennuksen.

Se kantaa nimeä INCIt haltuun.

Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa INCI-listoista tai ihonhoidosta ennen valmennukseen osallistumista. Opit kurssin aikana kaiken tarpeellisen ja pystyt tekemään parempia valintoja omalle ihollesi ja kukkarollesi.

Eniten valmennuksesta hyötyvätkin he ketkä eivät tiedä INCI-listoista mitään, mutta haluaisivat itsensä tai työnsä vuoksi niistä oppia.

INCIT HALTUUN VERKKOVALMENNUS ON MYYNNISSÄ VAIN 23.6.2021 ASTI

Lähde mukaan valmennukseen tänään!

Näin Twistben valmennuksia käyneet sanovat:

Valmennuksen kautta sain paljon vinkkejä oman ihon hoitoon. Tehtävien kautta pääsin jyvälle oman ihon tilasta. Muutaman viikon jälkeen ihoni on selvästi pehmeämpi, tasaisempi ja rasvoittuu vähemmän.

SILJA

Tiivis, helposti läpi käytävä paketti. Kiva, että samat asiat oli äänitettynä ja tekstinä. Pystyin paremmin seuraamaan tekstiä kun sai samalla kuunnella teitä. Tykkäsin myös täytettävistä pdf-oppaista. Parasta antia oli teidän asiantuntemus!

KAROLIINA

Koen, että valmennus oltiin tehty hienosti "maallikonkin" ymmärrettäväksi ja tarpeeksi yksinkertaiseksi. Toistoa oli tarpeeksi, joten ihonhoidon kulmakivet jäivät väkisinkin mieleen. Sisältö oli rakenteeltaan monipuolinen, ja sisälsi paljon hyviä vinkkejä. Erityisesti jäi mieleen havainnollistavat videot.

HEINI

Tiivis paketti hyviä vinkkejä ja neuvoja ihonhoidon haltuun ottoon, eihän se olekaan niin monimutkaista kun olin ajatellut! Päällimmäiseksi jäi innostus alkaa vihdoin oikeasti huolehtimaan omasta ihosta ja itsestä.

ASIAKAS

Voi, kunpa olisin tiennyt nämä asiat paljon aikaisemmin! Olisivatko iho-ongelmat edes kärjistyneet näin suuriksi ja kuinka paljon rahaa olisikaan säästynyt?

ASIAKAS

Valmennus oli tosi selkeä ja oivalsin monta asiaa, joita muuttaa omassa ihonhoidossa.

ASIAKAS

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi

  • Twistben INCIt haltuun valmennuksen ovat luoneet yrityksen perustajat, kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Veera Brückler ja Kati Partanen.

    Heillä on ainutlaatuinen asiantuntemus ihon biologiasta, kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta sekä kosmetiikan raaka-aineista ja sydämellinen missio mullistaa se, miltä ihosi tuntuu ja näyttää ♡

Opi lukemaan INCI-listoja jo tänään

Suomi