Palautukset

Palautus- ja peruutusoikeus

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla letstalk@twistbe.fi tiedot mahdollisesta verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Kun olet lähettänyt tiedot meille, odota että saat kuittauksen palautuksesta. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Huomioithan, että asiakas on vastuussa alkuperäisistä postikuluista sekä myös palautuksen postimaksusta.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.

Noutamaton tilaus

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. Noutamatta jätetystä ja TwistBe Oy:lle palautuneesta tilauksesta veloitamme kiinteän 10 € kulun.

Toivottavasti ymmärrät, sillä Posti veloittaa meiltä tätä suuremman summan tilauksen lähettämisestä, säilyttämisestä ja palauttamisesta.

Jos pakettisi palautuu meille, säilytämme sitä 1kk ajan, jonka aikana voit sopia sen uudelleenlähetyksestä (ohje alla). Tämän jälkeen tilaus peruuntuu ja tilatut tuotteet palautuvat TwistBe Oy:n omaisuudeksi ilman maksun palautusta.

Noutamattoman tilauksen uudelleenlähetys

Jos et nouda tilaustasi ajoissa ja haluat, että lähetämme meille palautuneen pakettisi sinulle uudelleen, voit tilata tämän tuotteen ja valita sinulle sopivimman toimitustavan tälle uudelleenlähetystilauksellesi.  

Posti veloittaa meiltä paketin lähettämisestä, säilyttämisestä, palauttamisesta ja uudelleen lähettämisestä n. 29 euroa, joten tämä paketin uudelleenlähetys -järjestely on tapa, jolla me yrittäjinä voimme palvella sinua.

Pienyrittäjinä meillä ei ole mahdollisuutta lähettää paketteja uudelleen veloituksetta. Emme myöskään halua ilmaisella uudelleenlähetyksellä rohkaista ihmisiä jättämään paketteja hakematta, sillä pakettien jatkuva uudelleenlähetys ei ole ekologista.