Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Deodorantit » Organic Essence Confidence deodorantti, ruusu, 62g »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
eli...@...om 08.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuoksu deodorantissa on miellyttävä, ja tuote pitää hiukan alle työpäivän. Mitään vakavampaa kuten urheilua ei voi ajatellakaan, deodorantti ei kestä tehtävässään siinä kohtaa. Normaaliin työpäivään ja kotihengailuun soveltuva dödö. Aiemmin olen soodallisille dödöille oireillut vahvasti, tämän kanssa pientä punoitusta joinakin päivinä. Tuoksu ja pakkaus saavat siis viisi tähteä, olisipa kaikki deodorantit tällaisissa pakkauksissa.

sat...@...om 02.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan mieto tuoksu, sopiu hyvin herkälle iholleni. Ja on tehokas! Ei pettänyt edes kunnon hikitreenissä. Ja iso plussa kierrätettävästä pahvipakkauksesta.

mil...@...om 02.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Plussaa pahvipakkauksesta, joka on myös helppo käyttää. Tuoksu on aivan ihanan ruusuinen! Ehkä ihan hikisintä treeniä ei kestänyt, mutta normaalissa arjessa pelittää hyvin. Sopi myös herkälle iholleni, johon lähellekkään kaikki deodorantit eivät ole sopineet.

Nimimerkki Manja 03.12.2017:
Tuotteessa on kiva miellyttävä tuoksu ja pakkaus aika helppokäyttöinen, muovittomuus plussaa! Dödö ei ihan itsellä riitä pitkän päivän tarpeisiin ja työpäivän lopussa huomaa, että kohta pettää, koska töissä on kokoajan liikkeellä. Hyvä vaihtoehto kotidödöksi ja rennompiin päiviin, kun pitävyyttä ei niin vaadita. Ei ole kainaloita ärsyttänyt, vaikka monet aiemmin kokeillut on ollut iholle huonoja.