Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Kasvot » Meikin pohjustus » Alima Pure Balancing Primer pohjustuspuuteri, medium »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
kim b. 28.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: I really love the primer. I use it with a brush under my powder foundation and it really makes a difference to the way my makeup stayed in place and i am less oily. It’s light and easy to use. Love it!

Saila W. 22.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen käyttänyt tätä mineraalimeikkipuuterin alla t-alueella, joka alkaa päivän mittaan kiiltelemään enemmän. Kaikkea kiiltelyä ei ole poistanut, mutta mielestäni kyllä hillinnyt sitä. Toisaalta oma ihoni rasvoittuu ja kiiltelee todella paljon päivän mittaan, joten jollain jolla iho ei niin paljoa kiiltele, tämä voi toimia loistavasti!

Maiju S. 02.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Parantaa mineraalimeikkipuuterin pysyvyyttä, mutta ei pysty ihmeisiin. Vaikka tuotteessa on sävyä, sitä ei juuri huomaa kasvoilla, mikä on mielestäni hyvä asia.

12m...@...om 25.11.2017:
Yleisarvosana

Anu-Mari S. 24.10.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Mineraalimeikit tuntuvat iholla tosi hyviltä, enkä voi enää kuvitella palaavani tavallisiin meikkivoiteisiin. Alima purella on lisäksi kauniit pakkaukset.