Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon ravintolisät » Tutustu kaikkiin ihonhoidon ravintolisiimme » Arctic Warriors PUHTI hunaja-yrttishotti 10 kpl paketti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hanna S. 19.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä!

Saija H. 01.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Äiti pyysi antamaan palautetta tästä. Olen 15 vuotias korista pelaava poika. Treenaan kolme kertaa viikossa sekä sen lisäksi käyn salilla kahdesti plus juoksutreenit päälle. Äiti tilasi mulle tätä Puhti hunaja-yrttisottia kun sen mielestä on turhaa käyttää mitään lisä energiaa antavia valmisteita. Ruokavalioni on ihan jees ja tolle treeni määrälle onkin hyvä syödä. Tykkään kovasti näistä soteista, vaikka alkuun epäilinkin. Nappaan aamupalan jälkeen yhden et jaksan koulussa ja ennen treeniä myös, nää on kätevät myös napata mukaan treenikassiin ja pelireissulle. Nää todellakin auttaa ja maistuu hyvälle, jaksan tosiaan painaa kuin poro tunturissa ja luulen et tän vuoksi oon vähemmän ollut kipeenäkin kuin aikaisemmin. Suosittelen kaikille, myös nuorille. Luonnolliset jutut ei oo huuhaata vaan yksinkertaisia toimivia juttuja.

mit...@...om 27.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä tuote.