Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Balsamit - Kasvojen superkosteuttajat » Neal's Yard Remedies Wild rose beauty balm, 50g »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Minttu N. 04.03.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Aamulla ihanan pehmeä iho, kun tätä on laittanut illalla. 4 tähteä 5 sijaan, koska tuoksu on aika voimakas.

Saija H. 22.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tää on paras monitoimituote mitä oon käyttänyt! Tuoksu mitä ihanin ja rauhoittaa mieltä ja ihoa. Käytän usein iltaisin naamion tapaan, jätän vaikuttamaan iholle ja pyyhin ylimääräisen pois musliini liinalla tai kasvolaperilla tai taputellen ihon. Sopii myös huulivoiteena, pehmentää hyvin rohtuneet pakkasen kuivattamat huulet. Luottotuote!

Selja S. 01.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Monipuolinen voide käsiin, huuliin yms. Imeytyy kivasti. Tuoksuu kiva, vaikka kasvoissa tykkään enemmän miedommasta tuoksusta. Ruusufinni-ihoani ei rauhoittanut, joten siltä osin jäi käyttämättä.

Hanna S. 27.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Muuten loistava, mutta säilyy merkinnän mukaan vain 3 kuukautta, jonka jälkeen siirsin sen jalkavoiteeksi. Pienempi purkki siis seuraavalla kerralla tilaukseen!

Anna E. 11.12.2017:
Yleisarvosana