Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Kasvot » Meikkipuuterit » Alima Pure Satin Matte Foundation mineraalimeikkipuuteri, Olive »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Taina L. 1.5.2020:
Yleisarvosana
Itse tuote on hyvän tuntuinen iholla ja sopiva peittokyky, puolipeittävä sopivalla siveltimellä tehtynä. Tämä on vielä vähän tummahko, mutta kunhan päivetyn, se on varmaan kesällä just hyvä.
Saila W. 22.10.2019:
Yleisarvosana
En enää vaihtaisi mihinkään muuhun! Olin hiukan skeptinen tämän peittävyyden kanssa, mutta turhaan. Peittää hyvin, myös tummat silmänaluset, joten valo- ja peitekynää en ole enää tarvinnut ollenkaan. Jää kivan raikas ja luonnollinen lopputulos. Ei ole tukkinut ihohuokosia, vaan iho on alkanut voimaan paremmin vaihdettuani tähän mineraalimeikkipuuteriin niin sanotuista normaaleista meikkivoiteista. Suosittelen!
Ulla V. 17.8.2019:
Yleisarvosana
Tämän löydettyäni en ole muihin puutereihin koskenut 😍 Toimii iholla loistavasti joko tipalla öljyä tai sellaisenaan.
Jasmin T. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Paras mineraalimeikkipuuteri jota olen kokeillut! Ihana kuultava lopputulos, mutta kuitenkin peittää ihon pienet virheet täydellisesti. Ei tuki ihohuokosia, iho pysyy tosi hyvässä kunnossa, vaikka yleensä meikki aiheuttaa minulle epäpuhtauksia.
Marika K. 12.4.2018:
Yleisarvosana
Loistava tuote herkälle iholle. Tasoittaa hyvin ihonväriä ja kerrostamalla peittää myös hyvin. Luottotuote!