Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Kasvot » Meikkipuuterit » Alima Pure Satin Matte Foundation mineraalimeikkipuuteri, Olive »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Saila W. 22.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: En enää vaihtaisi mihinkään muuhun! Olin hiukan skeptinen tämän peittävyyden kanssa, mutta turhaan. Peittää hyvin, myös tummat silmänaluset, joten valo- ja peitekynää en ole enää tarvinnut ollenkaan. Jää kivan raikas ja luonnollinen lopputulos. Ei ole tukkinut ihohuokosia, vaan iho on alkanut voimaan paremmin vaihdettuani tähän mineraalimeikkipuuteriin niin sanotuista normaaleista meikkivoiteista. Suosittelen!

Ulla V. 17.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämän löydettyäni en ole muihin puutereihin koskenut 😍 Toimii iholla loistavasti joko tipalla öljyä tai sellaisenaan.

Jasmin T. 11.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras mineraalimeikkipuuteri jota olen kokeillut! Ihana kuultava lopputulos, mutta kuitenkin peittää ihon pienet virheet täydellisesti. Ei tuki ihohuokosia, iho pysyy tosi hyvässä kunnossa, vaikka yleensä meikki aiheuttaa minulle epäpuhtauksia.

Marika K. 12.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava tuote herkälle iholle. Tasoittaa hyvin ihonväriä ja kerrostamalla peittää myös hyvin. Luottotuote!