Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Deodorantit » FINE deodorantti Original, Vetiver Geranium, 30g »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maria A. 13.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: This is my favorite product by far!! I was letting all my friend smell it when I got it shipped :P I will definitely will buy it again! Using it everyday

Daniela G. 26.05.2019:
Yleisarvosana

Linda K. 11.04.2019:
Yleisarvosana

Leena V. 03.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin toimiva ja vaikka tahnamainen koostumus tuntui aluksi oudolta, on tämä toisaalta hauskaa vaihtelua deodorantin levittämiseen. Ensimmäisellä kerralla tuoksu oli todella vahva ja ajattelin ettei tämä taida olla minua varten... mutta yllättäen tuote ei tuon ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuoksu nenään lainkaan niin vahvasti, jos ollenkaan. :)

Nina R. 02.03.2019:
Yleisarvosana

Minna K. 06.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Huippu tuote, toimii mulla, tätä en vaihda ikinä !!

Minna K. 23.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämän tehoa en lakkaa ihmettelemästä; kainalot eivät hikoa urheillessakaan. Tuoksu on ihana ja suorastaan ylellinen. Ei ärsytä herkkää ihoa edes sheivauksen jälkeen. Lasipurkin ekologisuus plussaa.

Heli V. 07.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Minulla on ollut ongelmana se, että deodorantit kuivattavat kainalon ihoa, joten voidemainen versio on tervetullut. Lisäksi tuote vielä toimii. Kesämatkoja varten hankin saman tuotteen putkilossa.

Anna-Maria K. 06.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Loisto tuote!!! Alkuun haju oli outo (siihen tottuu kyllä) ja annostelenkin tuotetta hyvin vähän, mutta onneksi ei tarvitsekaan paljoa laittaa:) Tämä jää pysyvään käyttöön!

Selja S. 01.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihan ok. Tuoksu ehkä vähän miehekäs.

Eeva T. 23.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä on tullut vakiotuote kaappiini, varma (ei hajua eikä kosteutta) mutta hellä kainaloille :)

Anna E. 11.12.2017:
Yleisarvosana

mar...@...om 22.08.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä on tullut luottotuotteeni <3 Olen siis käyttänyt tätä jo pitkään, joskus on käynyt jopa niin, että olen unohtanut laittaa dödöä aamulla, mutta siltikään ei ole kainalot tuoksahtaneet sen päivän aikana.

Eveliina S. 11.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: En pitänyt tuoksusta. Haisi homeelle. Hien hajun kuitenkin peitti.

Leena N. 08.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras dödö. Ei tahmaa vaatteita. Riittoisa, ei tarvitse paljoa laittaa. Mukana pieni lasta, jolla saa otettua hygienisesti tuotetta. Yksi tähti pois korkean hinnan takia.

mar...@...om 08.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Todellinen löytö paljon hikoavalle ja luomua haluavalle. Voimakas, persoonallinen ja miellyttävä tuoksu. Hyppysellinen riittää. Sopii, vaikka olen astmaatikko. Ensimmäinen tuote, joka todella estää hienhajun. Suosittelen vahvasti ❤

Johanna M. 08.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras kokeilemani luomudeodorantti.

Nimimerkki Manja 03.12.2017:
Kokeilin tuotetta testipakkauksen, pitävyys oli OK ja tuoksu miellyttävä, vaikka voimakas. Ei riittänyt omaan tarpeeseen koko päiväksi, mutta ei pettänyt heti eli varmasti jollekin sopii. Erikoista oli huomata, että kainalot olivat tosi märät tätä käyttäessä, mitä en muissa kokeilemissani luonnonkosmetiikan dödöissä ole huomannut.

Nimimerkki Maria R 25.07.2017:
Luottotuote! Miellyttävä käyttää eikä kainalot haise. Jopa tyttäreltä tuli tälle hyväksyntä, kun kaikki muut mitä on kokeiltu ei toimineet hänellä. Tuoksun puolesta "unisex"-tuote, joten sopii kaikille :)

Nimimerkki Katri 20.02.2017:
Mikä mieletön tuote! En voi uskoa, että tää oikeesti toimii! Olen etsinyt vuosikaudet toimivaa luomudeoa, testannut kymmeniä tuotteita, tuhlannut niihin määrättömästi rahaa ja luopunut jo toivosta – luomudeot vaan ei toimi tehokkaasti, koskaan. Mutta siis tämä Finen deo tekee todellakin poikkeuksen ja tästä tulee takuuvarmasti mun luottodeo! Älkää vaan poistako tätä valikoimasta! En oikein osaa edes asetella sanojani, kun oon niin ällikällä lyöty tästä. Tilasin vain testerin, koska olin varma, ettei tämäkään luomudeo kuitenkaan toimi – olenpa iloinen, miten väärässä olin!! MIKÄ LÖYTÖ. Suuret kiitokset!