Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Monitoimituotteet » Flow Cosmetics Arctic Sun Repair Balm, huulille ja kuivalle iholle, 30ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Milla H. 30.10.2019:
Yleisarvosana
Tuntuu pehmittävän ihoa ja oikeasti tasoittavan arpisen ihon sävyä. Lyhyt käyttö vasta takana mutta positiivinen kokemus tuotteesta jo nyt! Hajusteyliherkkänä tuoksukaan ei ollut liian voimakas vaan miellyttävän sitruksinen ja lempeä!
Vilma P. 23.3.2019:
Yleisarvosana
Victoria G. 19.1.2019:
Yleisarvosana
Great especially for these winter months
Sanna H. 28.6.2017:
Yleisarvosana
Minulla on aina ollut erittäin ongelmallinen huulien suupielien iho. Käytän tätä illalla huuliin ja aamulla ne ovat hoidetut ja kosteutetut. Suunpielissäni ei esiinny mitään ihottumaan/rohtumaan, toisin kun normikaupasta saatavien huulirasvojen jälkeen on. Tämä siis hoitaa ihoani juuri oikein.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. vastasi 13.7.2017:
Hienoa kuulla!
Kaija I. 16.5.2017:
Yleisarvosana
Tuoksu on ihana. Tuote muuten on ehkä itselleni liian täyteläinen/rasvainen.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. vastasi 13.7.2017:
Hei Kaija, tuote on tosiaan melko tuhti, sillä se sisältää kasvivahaa, ja ei tästä syystä välttämättä sovi kaikille ihotyypeille koko iholle levitettynä. Täältä voit surffata helposti omalle ihotyypille sopivia tuotteita jos on tarvetta <3 https://twistbe.fi/Ihotyypeitt%C3%A4in+shoppailu?_tr=10550
Elina H. 8.5.2017:
Yleisarvosana
Ihana palsami! Tämä tuoksuu niin ihastuttavalta ja makukaan ei ole yhtään hullumpi huulirasvana käytettynä. Olen käyttänyt tätä ihollani kosteuttavan naamion tavoin. Olen lämmittänyt palsamin käsien välissä ja levittänyt puhdistetuille kasvoille. Useimmiten olen antanut palsamin olla kasvoilla yön yli ja vasta aamulla poistanut imeytymättömät öljyt. Monikäyttöinen ja laadukas tuote. Tästä en luovu, pitää olla aina purkki kaapissa!
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. vastasi 13.7.2017:
Ihana kuulla, että tuote miellytti! <3