Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut » TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anniina T. 28.2.2020:
Yleisarvosana
Aino J. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Veera S. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Minna M. 12.1.2020:
Yleisarvosana
Ruoka-, liikunta- ja stressiosuudet olivat mielenkiintoisimmat ja antoisimmat. Niistä opin eniten uutta. Myös ihoon keskittyvät luvut olivat hyviä. Inci-luetteloita en vieläkään osaa (=jaksa) tutkia, mutta se ei ole valmennuksen syy 🙂 Onneksi on TwistBe 😄
Niina H. 4.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja mielenkiintoinen valmennus. Monipuolista tietoa ihonhoidosta. Suosittelen!
Anu K. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Todella paljon mielenkiintoista tietoa tuli! Osa vanhaa, osa uutta. Inci-listojen lukemisen opettelu ehkä koulutuksen paras anti. Tällä hinnalla en ostaisi silti uudelleen.
Jenni R. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Aivan huikea kurssi ja silmiä avaava, suosittelen kaikille!
Tiina O. 30.12.2019:
Yleisarvosana
Tia K. 28.12.2019:
Yleisarvosana
Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta kaikille!
Maj-Len G. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Super mielenkiintoinen valmennus!
Senni P. 18.12.2019:
Yleisarvosana
Sini M. 17.12.2019:
Yleisarvosana
Suosittelen. Hyviä vinkkejä, mitkä jokaisen kosmetiikkaa käyttävän olisi hyvä tiedostaa. Sai kipinän tarkastella omien tuotteiden laatua tarkemmin.
Elina R. 17.12.2019:
Yleisarvosana
Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen!
Jonna-Riikka A. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Todella kattava tietopaketti ihon hoidosta. Kurssi sisälsi paljon asiaa ihan perusteista lähtien. Ihoni voi nyt paljon paremmin kun tiedän mitä ainesosia kannattaa vältellä ja ymmärrän mitä ihon hoidossani on aikaisemmin mennyt mönkään. Nyt osaan kaupassa katsoa, onko tuotteista oikeasti hyötyä vai määrittääkö merkki hinnan. Olen saanut kuivan, herkän, atooppisuuteen taipuvaisen couperosaihoni nyt parempaan kuntoon ja lisäksi TwistBen naiset auttavat sopivien tuotteiden löytämisessä. Tämä valmennus on todella tehty suurella sydämellä ja se auttaa aidosti ihmisiä ratkaisemaan iho-ongelmansa. Ainut miinuspuoli oli että valmennus loppui niin äkkiä, tiedonjano lisääntyi kurssin loppua kohti. Kurssin materiaaleihin tulee palattua useasti kurssin jälkeenkin.
Jenny J. 12.12.2019:
Yleisarvosana
Tämä valmennus on rehellisesti sanottuna pelastanut ihoni. Kärsin vuosikaudet hormonaalisesta aknesta, joka tarkoitti käytännössä sitä että kuukauden aikana oli ehkä päivän iho ilman ongelmia. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen, eikä uusia paukamia ole tullut NELJÄÄN viikkoon! Valmennus auttaa ymmärtämään ihon biologiaa, eli mitä sille pitäisi tehdä ja MIKSI. Lisäksi se auttaa ymmärtämään miten koko keho on yhteydessä ihon hyvinvointiin. Plussaa lisäksi siitä, että tekstit on kirjoitettu helposti ymmärrettävästi, eivätkä sisällä kapulakieltä. Asiat on kerrottu esimerkkien ja kuvien avulla. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan mutta myös voida paremmin muutenkin - siihen kokonaisvaltainen ihonhoito tosissaan tähtää.
Helena R. 11.12.2019:
Yleisarvosana
Heli R. 10.12.2019:
Yleisarvosana
Sanna R. 28.11.2019:
Yleisarvosana
Tämä on ihan mielettömän hyvä ja tarpeellinen valmennus oikeastaan kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa. Ennen valmennusta osasin jo jonkin verran tulkita tuoteselosteita ja luulin osaavani valita laadukkaita ja itselleni sopivia tuotteita, mutta olin niin väärässä. Valmennus oli todellakin silmiä avaava ja en ennen edes osannut ajatella ihonhoitoa näin kokonaisvaltaisesti. Valmennus on kannustanut minua huolehtimaan paremmin itsestäni myös ruokavalion ja liikunnan avulla.
Annemari K. 25.11.2019:
Yleisarvosana
Loppujen lopuksi tuli paljon kiinnostavaa asiaa valmennuksen loppupuolella, vaikka ensimmäiset kaksi viikkoa turhautti. Jos olet kuunnellut Twistben erinomaiset podcastit, ei viikoilla 1, 2 ja 4 tule ihan hirveän paljoa uutta tietoa. Viikko 3 oli kuitenkin hyvin informatiivinen ja valmennuksesta jäi hyvä maku. Jos en olisi kuunnellut podcasteja ennen valmennukseen osallistumista olisin varmaankin enemmän innoissani uuden tiedon määrästä.
Jenni K. 25.11.2019:
Yleisarvosana
Paljon asiaa, mutta ymmärrettävästi kerrottuna. Nyt hieman ahdistaa kaikki aiemmin hankittu kosmetiikka kun on enemmän tullut inci-listoja seurailtua.. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, jatkossa osaa sitten tehdä fiksumpia hankintoja toivottavasti!
Heidi H. 7.11.2019:
Yleisarvosana
Joka sentin arvoinen paketti, en kadu yhtään tämän ostoa!! :) ps. Ehkä hieman saisi olla edullisempi, siksi neljä tähteä.
Kiia P. 5.11.2019:
Yleisarvosana
Pirjo H. 14.10.2019:
Yleisarvosana
Valitettavasti jäi kurssi alkutekijöihinsä mun osalta! Elämään tuli silloin niin paljon muuta odottamatonta, että aika yksinkertaisesti loppui kesken!! 😔
Reetta A. 12.10.2019:
Yleisarvosana
Maria R. 17.9.2019:
Yleisarvosana
Kattava ja asiapitoinen valmennus, otetaan hyvin kokonaisvaltaisesti huomioon eri osa-alueet, joilla vaikutusta ihon hyvinvointiin. Paljon lisätietoa sain!
Tytti J. 4.9.2019:
Yleisarvosana
Jokaisen kosmetiikkaa käyttävän pitäisi käydä tämä kurssi! Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!
Emilia Å. 28.7.2019:
Yleisarvosana
Salla T. 12.7.2019:
Yleisarvosana
Niina M. 15.6.2019:
Yleisarvosana
Sonja T. 31.5.2019:
Yleisarvosana
Paljon materiaalia ja laajasti selitetty, opin paljon uutta ja intoudun yhä lukemaan materiaaleja uudestaan ja uudestaan!
Anna-Liisa M. 22.5.2019:
Yleisarvosana
Paljon todella hyvää tietoa, etenkin INCI-listojen lukeminen sujuu nyt paljon helpommin ja ymmärrys kosmetiikan eri ainesosista on aivan eri tasolla.
Minna S. 22.5.2019:
Yleisarvosana
Heli K. 10.5.2019:
Yleisarvosana
Oli kiva, että eri kappaleet tulivat näkyville joka toinen päivä. Ei tullut ahmittua liikaa tietoa kerralla. Uusia tietoja ihon toiminnasta ja kiva oppia edes hiukan lukemaan incejä.
Anna A. 9.5.2019:
Yleisarvosana
Kattava paketti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ihon hoitoon. Osiot olivat mielenkiintoisia ja käsittelivät mielestäni oleellisia aiheita. Myös normaali ihoisena sain hyviä vinkkejä viilata elintapoja parempaan suuntaan, mikä on näkyny hehkuvampana ihona ;) Ainoa miinus tulee siitä, ettei materiaalia saa omaksi, jolloin siihen voisi palata myöhemminkin uudestaan jos esimerkiksi ihon kuntoon tulee muutoksia.
Jenni P. 9.5.2019:
Yleisarvosana
Lämmin suositus tälle verkkokurssille! Tietoa tulee paljon mutta itse koen sen olevan vain vastinetta rahoilleni. Tutustuminen TwistBe:hin ja verkkokurssiin on muuttanut käsitykseni ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Täältä olen saanut ratkaisuja ja toimivia käytäntöjä omaan elämään sekä lisäksi valmiuksia toimia kriittisenä kuluttajana. Vastaisuudessa pystyn itse arvioimaan tuotteiden sisältöä ja sitä, että onko se minulle ja ympäristölle todella hyväksi!
Hanna V. 8.5.2019:
Yleisarvosana
Sanna S. 23.4.2019:
Yleisarvosana
Loistava, monipuolinen valmennus. Suosittelen ehdottomasti! Valmennuksen myötä olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan.
Linda Y. 19.4.2019:
Yleisarvosana
Pipsa A. 10.4.2019:
Yleisarvosana
Loistava, kattava ja kokonaisvaltainen opas antaa uudet eväät ihon hoitoon ja sen näkee - oma ihoni on parempi kuin koskaan, kun aloin hyödyntämään oppimaani käytännössä. Ihana koulutus<3 harmi vaan, kun pääsy loppuu - asiaa on niin paljon ja haluaisi jatkossakin palata lukemaan uudelleen.
Johanna K. 31.3.2019:
Yleisarvosana
Jaana S. 24.3.2019:
Yleisarvosana
Voin suositella kaikille! Paljon hyvää ja kattavasti tietoa ihonhoidosta.
Jenny P. 19.3.2019:
Yleisarvosana
Tilasin kurssin vähän huonoon ajankohtaan, kun samaan aikaan muutin ulkomaille. Tuli välillä useita päiviä ettei ehtinyt paneutumaan teksteihin. Kurssi oli silti oikein loistava ja sain varmistuksia käsityksilleni siitä miten iho ja suolisto on yhteydessä toisiinsa. Sain myös hyviä vinkkejä, miten huoltaa ihoa paremmin. Inci-listoista on vielä paljon opeteltavaa. En ehtinyt paneutua niihin niin paljon, että muistaisin mitkä ovat hyviä ja huonoja kemikaaleja.
Camilla T. 6.3.2019:
Yleisarvosana
Tarja F. 1.3.2019:
Yleisarvosana
Linda L. 26.2.2019:
Yleisarvosana
Kiva valmennus, kätevää kun voi edetä omaan tahtiin ja joko lukea tai kuunnella osiot.
Sini K. 17.2.2019:
Yleisarvosana
Paljon hyvää asiaa mm. Tuotteiden sisällöistä ja ihon hoidon periaatteista. Jonkin verran aluksi toistetaan samoja asioita eei lauseilla, mutta kaiken ainiaan kiva valmennus!
Annemaria K. 16.2.2019:
Yleisarvosana
Kattava ja mielenkiintoinen paketti kaikesta, mitä pitää tietää ihonhoidosta ja vielä vähän enemmänkin
Ella P. 30.1.2019:
Yleisarvosana
Sain hyviä vinkkejä valmennuksen aikana ja olen nykyään tarkka ostamastani kosmetiikasta.
Henri L. 16.1.2019:
Yleisarvosana
Hyödyllinen, ihonhoidon mullistava valmennus!
Marjukka F. 12.1.2019:
Yleisarvosana
Pidin kurssista paljon, se oli selkeä ja innostava. Jos on tulossa jatkoa kurssille olen kiinnostunut siitä.
Maiju S. 5.1.2019:
Yleisarvosana
Hyvää perustietoa terveydestä ja ihonhoidosta. Mainio aloituspaketti henkilölle, joka vasta aloittelee perehtymistä hyvinvointiin ja ihonhoitoon. Iso plussa Facebook-ryhmästä!
Anniina L. 28.12.2018:
Yleisarvosana
Olen joku joka on aina rakastanut kosmetiikkaa ja meikkejä. Olen seurannut tiiviisti jo pitkään youtubesta Lisa Eldridgeä ja Pixiwoota yms. ja googlaan säännöllisesti eri tuotteita ja näin ollen pidän itseäni valveutuneena kuluttajana. Minulle kaunis iho on tärkeää mutta valitettavasti ihoni on herkkä ja vuosi sitten minulle todettiin ruusufinni. Kun vaihdoin viime kesänä luonnonkosmetiikkaan, olin haltioissani kaikista ihanista öljyistä ja voiteista yms. ja mielikuva täydellisestä terveestä ihosta alkoi hahmottua silmissäni. Mutta kun ilmat kylmenivät, ihoni meni huonompaan kuntoon ja lopulta suuttui kokonaan ja ruusufinni lehahti kasvoille, niin päätin ostaa ihovalmennuspaketin ystäväni suosituksen myötä. Ihovalmennus oli erittäin hyvä. Tietämystä tuli roppakaupalla lisää ja uskon, että nyt osaan hoitaa ihoani vieläkin paremmin. Erityisen mielenkiintoinen oli ihon biologia osio sekä miten ulkoiset tekijät vaikuttavat ihon kuntoon. Olin myös aika hämmästynyt, miten paljon markkinoilla on kaikenlaisia uskomuksia ihonhoitoon liittyen ja moni kuluttaja menee näissä lankaan. Nautin todella paljon valmennuksesta, innoissani odotin jokaista osiota jo etukäteen! Suosittelen valmennusta kaikille, sillä on tärkeää pitää huolta ihosta kuten kehostakin ja kohdella sitä hyvin ja hellävaraisesti.
Kaisa L. 16.12.2018:
Yleisarvosana
Loistavaa infoa koko paketti täynnä. Mielenkiintoisia uudenlaisia näkökulmia kosmetologin työhön. Jotkut asiat olivat hieman ristiriitaisia oman koulutuksen rinnalla. Oma iho on ollut ongelmallinen vuosia ja näiden uusian näkökulmien myötä muutin hieman ihonhoitorutiineja ja tuotteita ja iho-ongelmat rauhoittuivat huomattavasti. Joka ikisen euron arvoinen valmennus<3
Taina A. 14.12.2018:
Yleisarvosana
Anne L. 8.12.2018:
Yleisarvosana
Kattava tietopaketti, josta sain paljon hyviä vinkkejä
Kaisa P. 28.11.2018:
Yleisarvosana
Paljon hyvää tietoa ihon toiminnasta. Erityiskiitos kokonaisvaltaisesta näkökulmasta ihon hoitoon. Materiaalit olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Sain paljon uusia vinkkejä oman ihon hoitooni ja nyt ymmärrän käyttämieni tuotteiden merkityksen ja osaan myös olla kriittisempi tuotteiden ainesosien suhteen. :)
Anne M. 7.11.2018:
Yleisarvosana
Valmennus on saanut ajattelemaan ihon hoitoa kokonaisvaltaisemmin, eikä vain kosmetiikkatuotteiden kautta.
Aino L. 27.10.2018:
Yleisarvosana
Ihan huippu! Sai paljon uutta tietoa ihonhoidosta. Mielenkiintoinen ja tarkkaan harkittu kokonaisuus.
Nina V. 3.8.2018:
Yleisarvosana
Sari H. 14.7.2018:
Yleisarvosana
Iho- ja ihotuoteasiat ei jostain syystä ole ikinä kiinnostaneet. Kuitenkin tarvitsin ihoni takia tietoja joten ostin valmennuksen. Kurssin kautta tietoa tulee mukaansatempaavasti, olen todella tyytyväinen. Voi sanoa että jokainen hyötyy tästä.
Kristiina S. 11.7.2018:
Yleisarvosana
Kaiken kaikkiaan hirmuisen hyödyllinen verkkovalmennus. Omaan ihonhoitooni olen saanut paljon uutta puhtia valmennuksen käytyäni ja hahmotan paremmin mitkä kaikki (osa itsestäänselviltäkin tuntuvat, mutta helposti unohtuvat)tekijät ihoni kuntoon ja hyvinvointiin vaikuttavat. Ihoni on myös huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kurssin käytyäni ja pieniä muutoksia elintapoihini tehtyäni, kuin myös iholleni sopivampia hoitotuotteita kurssin opeilla hankittuani. Suosittelen <3
Satu R. 8.7.2018:
Yleisarvosana
Täältä sai paljon hyviä vinkkejä ja aivan uusia tuulia omaan ihonhoitoon. Tuotteiden INCIt oppi lukemaan tarkemmin ettei maksa pelkästä hötöstä.
ruo...@...om 23.6.2018:
Yleisarvosana
Mielenkiintoinen valmennus, jossa runsasti asiaa etenkin viimeisillä kahdella viikolla. Olisin toivonut että kurssilla olisi keskitytty näiden kyseisten viikkojen asioihin vieläkin enemmän, ja tiivistetty ensimmäisten viikkojen asiat vaikkapa ihan ensimmäiselle viikolle. Sain kurssin puoleen hintaan, joka oli sopiva summa.
pau...@...om 13.6.2018:
Yleisarvosana
Verkkovalmennus oli hyvä. Opin paljon uutta ja tuntuu, että nykyään pystyn paremmin arvioimaan itselleni hyviä tuotteita.
Lotta A. 7.6.2018:
Yleisarvosana
Hyvä valmennus jota voisin ehdottamasti suositella muillekkin joilla on ongelmia ihon hoidon kanssa. Plussaa se että suositellut tuotteet on todella ihoa hoitavia. Sain paljon uutta tietoa jota olen hyödyntänyt
Elsa L. 5.6.2018:
Yleisarvosana
Tina P. 4.6.2018:
Yleisarvosana
Olisi kiva, jos materiaali jäisi itselle sovellukseen luettavaksi. Hyvää asiaa on niin paljon, ettei kaikkea voi muistaa.
pii...@...om 4.6.2018:
Yleisarvosana
Ihana ja hyödyllinen kurssi. Vastasi odotuksia enemmän kuin niitä olikaan :D En olisi edes osannut kysyä kaikkea mihin kurssi antoi vastaukset. En oikein tiennyt ihon hoidosta juuri mitään, kuuntelin vain kauppojen ja blogien suosituksia. Ihanaa, kun nyt osaan ajatella itse mikä minulle sopii! Kurssi sopii myös niille, jotka jo jotain ihon hoidosta tietävät, sillä tietoa ja sovellettavaa on tosiaan paljon.
Liia W. 4.6.2018:
Yleisarvosana
Mahtava! Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa :) suosittelen erittäin lämpimästi kaikille.
Kaisa L. 4.6.2018:
Yleisarvosana
Riikka P. 19.5.2018:
Yleisarvosana
Kristiina K. 27.3.2018:
Yleisarvosana
sjk...@...fi 21.3.2018:
Yleisarvosana
Vinkit olivat hyviä ja materiaali eteni johdonmukaisesti. Kuitenkin tuntui, että välillä samoja asioita toistettiin ja materiaali eteni hitaasti. Jäin kaipaamaan lisää keskustelua, jotain extraa (esim kokeilutuotepakettia?), livelähetyksiä ym. persoonallista toimintaa. Hintaansa nähden kokonaisuus ei vastannut mielestäni täysin paketin sisältöä. Olen kuitenkin mielissäni siitä, että sain kullanarvoista, uutta tietoa kosmetiikasta ja hyviä käyttövinkkejä mm. kasvojenpuhdistusliinat. :) Mukavaa keväänjatkoa kaikille TwistBeläisille! -Sarian
Henni K. 8.3.2018:
Yleisarvosana
Olen saanut paljon hyödyllistä ja silmiä avaavaa tietoa ihon toiminnasta ja sen hoitamisesta, ihonhoitorutiinit erityisesti puhdistuksen osalta muuttuivat täysin!
leena p. 13.12.2017:
Yleisarvosana
Upea kurssi joka sisältää laajan tietopaketin ihonhoidosta.Mm. miten voit vaikuttaa ihosi hyvinvointiin.Mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle.Opit lukemaan tuotteiden INCI listoja ja ostamaan kosmetiikkaa.Bonuksena Facebook-ryhmä jossa saa apua mieltä askaruttaviin kysymyksiin tai apua tuotteiden valinnassa.Voin suositella lämmöllä kaikille!
Sari T. 5.12.2017:
Yleisarvosana
Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin.
lii...@...om 5.12.2017:
Yleisarvosana
Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ijosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)
Annu R. 14.11.2017:
Yleisarvosana
Ensimmäisen viikon kokemus tuotteesta on hyvä. Aineisto on selkeä ja kiva, kun kaikki tieto ei tule samalla. En voi vielä antaa viittä tähteä, kun en tiedä koko valmennuksen materiaalia, mutta hyvältä näyttää:)
kat...@...om 8.5.2017:
Yleisarvosana
Opin hyvin ymmärtämään, että mitä ihoni todella tarvitsee ja mitkä tuotteet ovat sille hyväksi. kurssi oli selkeä ja oppimani asiat oli helppo ottaa käytäntöön! Ei voi kuin suositella :)