Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut » TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maria R. 17.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kattava ja asiapitoinen valmennus, otetaan hyvin kokonaisvaltaisesti huomioon eri osa-alueet, joilla vaikutusta ihon hyvinvointiin. Paljon lisätietoa sain!

Tytti J. 04.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Jokaisen kosmetiikkaa käyttävän pitäisi käydä tämä kurssi! Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!

Emilia Å. 28.07.2019:
Yleisarvosana

Salla T. 12.07.2019:
Yleisarvosana

Niina M. 15.06.2019:
Yleisarvosana

Sonja T. 31.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paljon materiaalia ja laajasti selitetty, opin paljon uutta ja intoudun yhä lukemaan materiaaleja uudestaan ja uudestaan!

Anna-Liisa M. 22.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paljon todella hyvää tietoa, etenkin INCI-listojen lukeminen sujuu nyt paljon helpommin ja ymmärrys kosmetiikan eri ainesosista on aivan eri tasolla.

Minna S. 22.05.2019:
Yleisarvosana

Heli K. 10.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Oli kiva, että eri kappaleet tulivat näkyville joka toinen päivä. Ei tullut ahmittua liikaa tietoa kerralla. Uusia tietoja ihon toiminnasta ja kiva oppia edes hiukan lukemaan incejä.

Anna A. 09.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kattava paketti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ihon hoitoon. Osiot olivat mielenkiintoisia ja käsittelivät mielestäni oleellisia aiheita. Myös normaali ihoisena sain hyviä vinkkejä viilata elintapoja parempaan suuntaan, mikä on näkyny hehkuvampana ihona ;) Ainoa miinus tulee siitä, ettei materiaalia saa omaksi, jolloin siihen voisi palata myöhemminkin uudestaan jos esimerkiksi ihon kuntoon tulee muutoksia.

Jenni P. 09.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lämmin suositus tälle verkkokurssille! Tietoa tulee paljon mutta itse koen sen olevan vain vastinetta rahoilleni. Tutustuminen TwistBe:hin ja verkkokurssiin on muuttanut käsitykseni ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Täältä olen saanut ratkaisuja ja toimivia käytäntöjä omaan elämään sekä lisäksi valmiuksia toimia kriittisenä kuluttajana. Vastaisuudessa pystyn itse arvioimaan tuotteiden sisältöä ja sitä, että onko se minulle ja ympäristölle todella hyväksi!

Hanna V. 08.05.2019:
Yleisarvosana

Sanna S. 23.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava, monipuolinen valmennus. Suosittelen ehdottomasti! Valmennuksen myötä olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

Linda Y. 19.04.2019:
Yleisarvosana

Pipsa A. 10.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava, kattava ja kokonaisvaltainen opas antaa uudet eväät ihon hoitoon ja sen näkee - oma ihoni on parempi kuin koskaan, kun aloin hyödyntämään oppimaani käytännössä. Ihana koulutus<3 harmi vaan, kun pääsy loppuu - asiaa on niin paljon ja haluaisi jatkossakin palata lukemaan uudelleen.

Johanna K. 31.03.2019:
Yleisarvosana

Jaana S. 24.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Voin suositella kaikille! Paljon hyvää ja kattavasti tietoa ihonhoidosta.

Jenny P. 19.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tilasin kurssin vähän huonoon ajankohtaan, kun samaan aikaan muutin ulkomaille. Tuli välillä useita päiviä ettei ehtinyt paneutumaan teksteihin. Kurssi oli silti oikein loistava ja sain varmistuksia käsityksilleni siitä miten iho ja suolisto on yhteydessä toisiinsa. Sain myös hyviä vinkkejä, miten huoltaa ihoa paremmin. Inci-listoista on vielä paljon opeteltavaa. En ehtinyt paneutua niihin niin paljon, että muistaisin mitkä ovat hyviä ja huonoja kemikaaleja.

Camilla T. 06.03.2019:
Yleisarvosana

Tarja F. 01.03.2019:
Yleisarvosana

Linda L. 26.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kiva valmennus, kätevää kun voi edetä omaan tahtiin ja joko lukea tai kuunnella osiot.

Sini K. 17.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paljon hyvää asiaa mm. Tuotteiden sisällöistä ja ihon hoidon periaatteista. Jonkin verran aluksi toistetaan samoja asioita eei lauseilla, mutta kaiken ainiaan kiva valmennus!

Annemaria K. 16.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kattava ja mielenkiintoinen paketti kaikesta, mitä pitää tietää ihonhoidosta ja vielä vähän enemmänkin

Ella P. 30.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Sain hyviä vinkkejä valmennuksen aikana ja olen nykyään tarkka ostamastani kosmetiikasta.

Henri L. 16.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyödyllinen, ihonhoidon mullistava valmennus!

Marjukka F. 12.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Pidin kurssista paljon, se oli selkeä ja innostava. Jos on tulossa jatkoa kurssille olen kiinnostunut siitä.

Maiju S. 05.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvää perustietoa terveydestä ja ihonhoidosta. Mainio aloituspaketti henkilölle, joka vasta aloittelee perehtymistä hyvinvointiin ja ihonhoitoon. Iso plussa Facebook-ryhmästä!

Anniina L. 28.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen joku joka on aina rakastanut kosmetiikkaa ja meikkejä. Olen seurannut tiiviisti jo pitkään youtubesta Lisa Eldridgeä ja Pixiwoota yms. ja googlaan säännöllisesti eri tuotteita ja näin ollen pidän itseäni valveutuneena kuluttajana. Minulle kaunis iho on tärkeää mutta valitettavasti ihoni on herkkä ja vuosi sitten minulle todettiin ruusufinni. Kun vaihdoin viime kesänä luonnonkosmetiikkaan, olin haltioissani kaikista ihanista öljyistä ja voiteista yms. ja mielikuva täydellisestä terveestä ihosta alkoi hahmottua silmissäni. Mutta kun ilmat kylmenivät, ihoni meni huonompaan kuntoon ja lopulta suuttui kokonaan ja ruusufinni lehahti kasvoille, niin päätin ostaa ihovalmennuspaketin ystäväni suosituksen myötä. Ihovalmennus oli erittäin hyvä. Tietämystä tuli roppakaupalla lisää ja uskon, että nyt osaan hoitaa ihoani vieläkin paremmin. Erityisen mielenkiintoinen oli ihon biologia osio sekä miten ulkoiset tekijät vaikuttavat ihon kuntoon. Olin myös aika hämmästynyt, miten paljon markkinoilla on kaikenlaisia uskomuksia ihonhoitoon liittyen ja moni kuluttaja menee näissä lankaan. Nautin todella paljon valmennuksesta, innoissani odotin jokaista osiota jo etukäteen! Suosittelen valmennusta kaikille, sillä on tärkeää pitää huolta ihosta kuten kehostakin ja kohdella sitä hyvin ja hellävaraisesti.

Kaisa L. 16.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistavaa infoa koko paketti täynnä. Mielenkiintoisia uudenlaisia näkökulmia kosmetologin työhön. Jotkut asiat olivat hieman ristiriitaisia oman koulutuksen rinnalla. Oma iho on ollut ongelmallinen vuosia ja näiden uusian näkökulmien myötä muutin hieman ihonhoitorutiineja ja tuotteita ja iho-ongelmat rauhoittuivat huomattavasti. Joka ikisen euron arvoinen valmennus<3

Taina A. 14.12.2018:
Yleisarvosana

Anne L. 08.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kattava tietopaketti, josta sain paljon hyviä vinkkejä

Kaisa P. 28.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Paljon hyvää tietoa ihon toiminnasta. Erityiskiitos kokonaisvaltaisesta näkökulmasta ihon hoitoon. Materiaalit olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Sain paljon uusia vinkkejä oman ihon hoitooni ja nyt ymmärrän käyttämieni tuotteiden merkityksen ja osaan myös olla kriittisempi tuotteiden ainesosien suhteen. :)

Anne M. 07.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Valmennus on saanut ajattelemaan ihon hoitoa kokonaisvaltaisemmin, eikä vain kosmetiikkatuotteiden kautta.

Aino L. 27.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihan huippu! Sai paljon uutta tietoa ihonhoidosta. Mielenkiintoinen ja tarkkaan harkittu kokonaisuus.

Nina V. 03.08.2018:
Yleisarvosana

Sari H. 14.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Iho- ja ihotuoteasiat ei jostain syystä ole ikinä kiinnostaneet. Kuitenkin tarvitsin ihoni takia tietoja joten ostin valmennuksen. Kurssin kautta tietoa tulee mukaansatempaavasti, olen todella tyytyväinen. Voi sanoa että jokainen hyötyy tästä.

Kristiina S. 11.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaiken kaikkiaan hirmuisen hyödyllinen verkkovalmennus. Omaan ihonhoitooni olen saanut paljon uutta puhtia valmennuksen käytyäni ja hahmotan paremmin mitkä kaikki (osa itsestäänselviltäkin tuntuvat, mutta helposti unohtuvat)tekijät ihoni kuntoon ja hyvinvointiin vaikuttavat. Ihoni on myös huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kurssin käytyäni ja pieniä muutoksia elintapoihini tehtyäni, kuin myös iholleni sopivampia hoitotuotteita kurssin opeilla hankittuani. Suosittelen <3

Satu R. 08.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Täältä sai paljon hyviä vinkkejä ja aivan uusia tuulia omaan ihonhoitoon. Tuotteiden INCIt oppi lukemaan tarkemmin ettei maksa pelkästä hötöstä.

ruo...@...om 23.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mielenkiintoinen valmennus, jossa runsasti asiaa etenkin viimeisillä kahdella viikolla. Olisin toivonut että kurssilla olisi keskitytty näiden kyseisten viikkojen asioihin vieläkin enemmän, ja tiivistetty ensimmäisten viikkojen asiat vaikkapa ihan ensimmäiselle viikolle. Sain kurssin puoleen hintaan, joka oli sopiva summa.

pau...@...om 13.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Verkkovalmennus oli hyvä. Opin paljon uutta ja tuntuu, että nykyään pystyn paremmin arvioimaan itselleni hyviä tuotteita.

Lotta A. 07.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä valmennus jota voisin ehdottamasti suositella muillekkin joilla on ongelmia ihon hoidon kanssa. Plussaa se että suositellut tuotteet on todella ihoa hoitavia. Sain paljon uutta tietoa jota olen hyödyntänyt

Elsa L. 05.06.2018:
Yleisarvosana

Tina P. 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Olisi kiva, jos materiaali jäisi itselle sovellukseen luettavaksi. Hyvää asiaa on niin paljon, ettei kaikkea voi muistaa.

pii...@...om 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana ja hyödyllinen kurssi. Vastasi odotuksia enemmän kuin niitä olikaan :D En olisi edes osannut kysyä kaikkea mihin kurssi antoi vastaukset. En oikein tiennyt ihon hoidosta juuri mitään, kuuntelin vain kauppojen ja blogien suosituksia. Ihanaa, kun nyt osaan ajatella itse mikä minulle sopii! Kurssi sopii myös niille, jotka jo jotain ihon hoidosta tietävät, sillä tietoa ja sovellettavaa on tosiaan paljon.

Liia W. 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtava! Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa :) suosittelen erittäin lämpimästi kaikille.

Kaisa L. 04.06.2018:
Yleisarvosana

Riikka P. 19.05.2018:
Yleisarvosana

Kristiina K. 27.03.2018:
Yleisarvosana

sjk...@...fi 21.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Vinkit olivat hyviä ja materiaali eteni johdonmukaisesti. Kuitenkin tuntui, että välillä samoja asioita toistettiin ja materiaali eteni hitaasti. Jäin kaipaamaan lisää keskustelua, jotain extraa (esim kokeilutuotepakettia?), livelähetyksiä ym. persoonallista toimintaa. Hintaansa nähden kokonaisuus ei vastannut mielestäni täysin paketin sisältöä. Olen kuitenkin mielissäni siitä, että sain kullanarvoista, uutta tietoa kosmetiikasta ja hyviä käyttövinkkejä mm. kasvojenpuhdistusliinat. :) Mukavaa keväänjatkoa kaikille TwistBeläisille! -Sarian

Henni K. 08.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen saanut paljon hyödyllistä ja silmiä avaavaa tietoa ihon toiminnasta ja sen hoitamisesta, ihonhoitorutiinit erityisesti puhdistuksen osalta muuttuivat täysin!

leena p. 13.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Upea kurssi joka sisältää laajan tietopaketin ihonhoidosta.Mm. miten voit vaikuttaa ihosi hyvinvointiin.Mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle.Opit lukemaan tuotteiden INCI listoja ja ostamaan kosmetiikkaa.Bonuksena Facebook-ryhmä jossa saa apua mieltä askaruttaviin kysymyksiin tai apua tuotteiden valinnassa.Voin suositella lämmöllä kaikille!

Sari T. 05.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin.

lii...@...om 05.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ijosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)

Ihonhoidon asiantuntija Annu R. 14.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensimmäisen viikon kokemus tuotteesta on hyvä. Aineisto on selkeä ja kiva, kun kaikki tieto ei tule samalla. En voi vielä antaa viittä tähteä, kun en tiedä koko valmennuksen materiaalia, mutta hyvältä näyttää:)

kat...@...om 08.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Opin hyvin ymmärtämään, että mitä ihoni todella tarvitsee ja mitkä tuotteet ovat sille hyväksi. kurssi oli selkeä ja oppimani asiat oli helppo ottaa käytäntöön! Ei voi kuin suositella :)