Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Akne » TwistBe Akne ihonhoitosetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marjaana M. 27.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Itselläni melko pintakuiva iho, helposti rasvoittuva ja osittain paljon epäpuhtauksia. En osaa sanoa auttaako setti ihon kuivuuteen, olen kuitenkin huomannut esimerkiksi. ihonalaisten finnien muodostumisen vähentyvän. Pidän tuotteiden hajusteettomuudesta, siitä että ne ovat luontaisia, pakkauksetkin tehty kierrätetystä muovista. Iho tuntuu todella puhdistuvan näillä tuotteilla ja ne ovat todella riittoisia.

Jenni R. 03.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä toimiva setti akneiholle, aikuisellekin. Teepuuöljy ihan best!

Amanda K. 11.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen tyytyväinen tuotteiden laatuun. Rauhoittavat selkeästi ihoa. Ei ole mikään ihmeparannus akneen, mutta parhaimman laatuiset ihonhoitotuotteet joita olen tähän asti käyttänyt, ja ihoni voi paremmin.

Mia K. 17.10.2019:
Yleisarvosana

Riitu R. 09.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuotteet puhdistavat kasvoja todella selkeästi jo ensimmäisellä pesuketralla. Todella pitkäaikainen akne on alkanut rauhoittumaan osittain jo muutaman viikon käytön jälkeen. Pakkauksessa tullut öljy nostaa epäpuhtauksia pintaan, mutta luotan ihon rauhoittuhan jatkuvalla käytöllä.

Marita S. 13.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä perussetti akneen. Iho on rauhoittunut. Päivävoide jostakin syystä rasvoittaa ihoani, että se jo muutaman tunnin päästä kiiltää.

Hanna-Leena S. 16.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Suosittelen!

Saara E. 10.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Helppo tapa löytää omalle iholle sopivia tuotteita. Epäilyttää vielä kosteuttavatko tuotteet tarpeeksi, olleet käytössä muutaman viikon.

Mira N. 22.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen käyttänyt tuotteita nyt kaksi viikkoa ja ihoni on jo paljon paremmassa kunnossa. Ei mitään negatiivista sanottavaa.