Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Rosacea-ruusufinni » TwistBe Rosacea ihonhoitosetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Päivi T. 23.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen käyttänyt ko. setin tuotteita ohjeiden mukaisesti. Muutaman viikon käytön jälkeen voin sanoa, että ihoni on kauttaaltaan tasaisempi ja etenkin poskissa ollut punoitus/kuivuus/näpyt on rauhoittuneet. Ruusunmarjaseerumia olen käyttänyt aamuin ja illoin juuri poskien ihoalueelle ja tuntuu, että vaikutus on ollut erittäin positiivinen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Jenni V. 11.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tilasin rosacea- setin koska ruusufinni oli jälleen alkutalvesta aiheuttanut ihon hilseilyä, voimakasta punakkuutta ja näppyjä. Ihonhoitosetti tuli kahdessa päivässä lähipostiin, oli kauniisti pakattu ja tuotteet ovat tuntuneet laadukkailta. Yleisesti ihoni rauhoittui parissa viikossa, näppyjä ei ole nyt juuri lainkaan ja kauttaaltaan ihoni on nyt paljon paremmassa kunnossa. Olen siis tosi tyytyväinen ostokseeni sekä palveluun!

Johanna A. 06.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaikinpuolin loistava setti! Näpyt lähteneet kahdessa viikossa melkein kaikki ja ihon sävy tasoittunut. Iho kuitenkin silti vielä todella pintakuiva.

Elina K. 26.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Rosacea on haastava ihosairaus ja sopivien tuotteiden etsiminen onkin tullut kalliiksi. Tämä valmiiksi mietitty kokonaisuus on osoittautunut todella hyväksi. Varsinkin näin keväällä iho alkaa oireilla mutta nämä tuotteet(en osaa eritellä onko joku tietty erityisesti) rauhoittavat ihoa. Iho on siis toistaiseksi pysynyt kohtuu oireettomana tänä keväänä ihottuma-alueelta ja kasvojen iho muilta osin on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Elsa L. 05.06.2018:
Yleisarvosana

Nimimerkki Ansku 12.09.2018:
Tämä tuotepaketti/starter kit on erinomainen. Minulla on 2.tyypin ruusufinni ja herkkä, pintakuiva sekaihoni reagoi välillä milloin mistäkin mutta paketin tuotteet sopivat iholleni. Olen käyttänyt näitä nyt noin 4 viikkoa. Alussa olin skeptinen sillä olen aikaisemmin tarvinnut puhdistukseen paksumman geelimäisen koostumuksen ja puhdistusvoiteen kanssa oli vähän opettelemista ja epäilin toimiiko se iholleni, onko se liiankin hellävarainen. Mutta iho ei tästä ärsyyntynyt ja kun muistaa vaan pyöritellä voidetta kunnolla kasvoilla ja huuhtelee lopuksi vedellä, iho puhdistuu hyvin ja meikit lähtee. :) Tämän kanssa käytän välillä myös punaista konjac-sientä tai käytän kaksoispuhdistuksen kanssa. Pesun jälkeen iho on todella pehmeä ja rauhoittunut. Pesun jälkeen olen suihkauttanut ihanaa ruusnmarjakosteussuihketta. Ruusunmarjaöljyä taas olen laittanut pelkästäänkin iholle iltaisin ja aamulla kosteusvoiteen päälle (kuten Twistbe:ltä neuvottiin :)) ja sen koostumus on juuri oikea, se kosteuttaa ja rauhoittaa punakkaa ihoani, tehostaa myös kosteusvoiteen tehoa. Olivia Kleinin kosteusvoide ei ole sekään yhtään huonompi, ihan huippu tuote ja plussaa, että se imeytyy hyvin ja siinä ei ole mitään ärsyttäviä aineita. Se sopii niin päivävoiteeksi kuin myös yövoiteeksi. Kiitos TwistBe:lle tästä tuotepaketista, todella loistava ja hyvä hinta-laatusuhde tässä paketissa. Ehdottomasti suosittelen, sopii mielestäni kaikille herkkäihoisille, atoopikoille ja couperosasta tai ruusufinnistä kärsiville.