Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Vartalolle » Vartalon puhdistus » Akamuti Afrikkalainen Musta saippuapala, 130g »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Eveliina L. 25.7.2018:
Yleisarvosana
Hellävaraisen tuntuinen saippua, vaahtoaa mukavasti. Haju melko neutraali. Isosta palasta on helppo leikata pienempiä paloja käyttöön. Minun hiuksieni pesuun saippua ei kuitenkaan soveltunut, joten matkakäyttöön tämä tuote ei päädy.
Heidi E. 12.6.2018:
Yleisarvosana
ihan huippu tuote. Ei jätä iholle kiristävää tunnetta. Suoraan levitettynä iholle hieman ärsytti, mutta laitoin palan saippuaa korkeareunaiseen astiaan ja sinne sitten suihkuttaa vettä ja kaataa saippuaveden päällensä kun on suihkussa, kätevää. Näin tuote on myös riittoisa. Miehenikin on tykästynyt tähän saippuaan.
Nimimerkki Nina K 27.8.2017:
Ihana all-over- pala Ja suuri; puolitin ennen käyttöä ja käytän kahdessa erässä. Pesin kasvot, hiukset, koko kropan -ei kiristävää tunnetta eikä hiuksissa "narsku"-tuntumaa, ensivaikutelma hoitava ja kosteuttava! Varmasti loistotuote tytön taiveihottumaan, jonka syksy aina aktivoi.