Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » Kosmetiikka » Meikit » Huulikiillot ja huulipunat » Lauren Brooke Cosmetiques NÄYTEKOKO huulikiille, saatavilla useita sävyjä »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Liisa S. 14.01.2019:
Yleisarvosana

Suvi K. 14.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kätevä kokeilu koko. Ei mitään moitittavaa. Kosteuttava ja hyvin pysyvä kiilto. Hieman tahmainen niinkuin huulikiillot aina, mutta ei häiritseästi.

Emilia A. 12.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Muuten kiva, mutta pysyvyydestä miinusta. Tuntuu, että tuotetta pitäisi olla koko ajan laittamassa. Hyvä kun on testerit olemassa kun tietokoneen ruudulta on mahdoton arvioida sävyä :)

Sar...@...fi 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Pehmeä levittyvä huulikiille, paljon pigmenttiä. Näytteestä riittää moneen kertaan ainakin sormin levittäessä.

Laura T. 01.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi hienoa, että on saatavilla edullisia näytekokoja. Hyvä koostumus ja kiilto, tykkäsin vaikka oma värisävyvalinta menikin pieleen. Seuraavan tilauksen yhteydessä täytyy tilata lisää. :)