Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Perioraalidermatiitti (POD) -suunympärysihottuma » TwistBe Perioraalidermatiittiin hoitosetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kaisu R. 21.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihoni oli todella kuiva ja samaa aikaa kuitenkin suunpieliin ja leukaan tuli näppyjä. Vaihdoin kaikki tuotteet näihin tämän setin tuotteisiin ja WAU, huomasin valtavan eron jo kahdessa päivässä. Kuivuus kokonaan poissa ja näpytkin alkoivat kadota. Olen täysin mykistynyt! Olen taistellut vuoden ihoni kanssa kun mikään ei auta ja nyt ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan!Kiitos<3

Elisa P. 21.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvänoloiset tuotteet, iho rauhoittunut jo parin viikon käytön jälkeen huomattavasti!

Maija K. 15.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen tuotteisiin todella tyytyväinen. Ihottuma meni paremmaksi vain muutaman käyttökerran jälkeen. Kasvojen ihottuma oli laaja ja punainen. Nyt ihottuma rauhallisempi ja tuotteiden sekä meikkivoiteen avulla saan päiväksi ihottuman piiloon. Peruin ihotautilääkärin, koska rasvat alkoivat vaikuttaa sen verran hyvin ettei ihottuma enää häirinnyt elämää miten aiemmin.

Noora M. 11.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan! Huippu juttu että tällaisia hoitosettejä tehdään, helpompi aloittaa tästä kokeilu. Olen monelle tutullekin ja ystäville suositellut tätä! Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti minulle. Vakiokäyttöön jäi Flow ruusukasvovesi ja coconut cleanser!