Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Perioraalidermatiitti (POD) -suunympärysihottuma » TwistBe Perioraalidermatiittiin hoitosetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Piia K. 27.3.2020:
Yleisarvosana
Sanna L. 10.11.2019:
Yleisarvosana
Auli K. 8.11.2019:
Yleisarvosana
On auttanut korjaamaan ihon tulehtuneen ja rikkoutuneen pintakerroksen.
Minna J. 22.10.2019:
Yleisarvosana
Ihottuma ei ole kahdessa viikossa kokonaan hävinnyt mutta iho voi muuten loistavasti ja on ilman meikkiäkin tasaisen värinen ja kiilloton. Ihana kokonaisuus joka jää pysyvään käyttöön. Paketissa oleva geeli on toimiva kun suunympärys on näppyinen, se tuntuu kuivattavan niitä mutta en usko että käytän sitä jatkuvasti juuri sen geelimäisen ja siten kuivattavan koostumuksen vuoksi mutta tosiaan akuuttivaiheeseen oikein mainio lisä perusihonhoidon lisäksi.
Riikka T. 17.9.2019:
Yleisarvosana
Ei vielä näkyviä tuloksia viikon jälkeen, mutta ainakin iho tuntuu rauhoittuneelta.
Kaisu R. 21.5.2019:
Yleisarvosana
Ihoni oli todella kuiva ja samaa aikaa kuitenkin suunpieliin ja leukaan tuli näppyjä. Vaihdoin kaikki tuotteet näihin tämän setin tuotteisiin ja WAU, huomasin valtavan eron jo kahdessa päivässä. Kuivuus kokonaan poissa ja näpytkin alkoivat kadota. Olen täysin mykistynyt! Olen taistellut vuoden ihoni kanssa kun mikään ei auta ja nyt ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan!Kiitos<3
Elisa P. 21.5.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvänoloiset tuotteet, iho rauhoittunut jo parin viikon käytön jälkeen huomattavasti!
Maija K. 15.5.2019:
Yleisarvosana
Olen tuotteisiin todella tyytyväinen. Ihottuma meni paremmaksi vain muutaman käyttökerran jälkeen. Kasvojen ihottuma oli laaja ja punainen. Nyt ihottuma rauhallisempi ja tuotteiden sekä meikkivoiteen avulla saan päiväksi ihottuman piiloon. Peruin ihotautilääkärin, koska rasvat alkoivat vaikuttaa sen verran hyvin ettei ihottuma enää häirinnyt elämää miten aiemmin.
Noora M. 11.8.2018:
Yleisarvosana
Tämä oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan! Huippu juttu että tällaisia hoitosettejä tehdään, helpompi aloittaa tästä kokeilu. Olen monelle tutullekin ja ystäville suositellut tätä! Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti minulle. Vakiokäyttöön jäi Flow ruusukasvovesi ja coconut cleanser!