Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Sekaiho » TwistBe Sekaihon hoitosetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Alisa R. 24.1.2020:
Yleisarvosana
Helena R. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Loistava kokonaisuus🤩 olin jo pitkään laiminlyönyt ihoni hoitoa ostamalla vain edullisimpia markettituotteita. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta olin täysin myyty luonnonkosmetiikalle! Ihoni kirkastui nopeasti konjakkisienen käytöllä ja öljy yllätti hyvällä imeytyvyydellä, joka ei jätäkään ihoa tukkaiseksi. Kaikkien tuotteiden tuoksu on huumaava😍 meikkikin asettuu kasvoille paremmin ja PYSYY! Iso suositus, 6/5❤️
Riikka L. 13.11.2019:
Yleisarvosana
Tosi hyvä setti, tykkään kaikista tuotteista! <3
Johanna M. 16.7.2019:
Yleisarvosana
Anna-Liisa M. 22.5.2019:
Yleisarvosana
Tämä on ollut todella hyvä setti omalle sekaiholleni, enkä olisi itse todennäköisesti osannut koota tämänlaista kokonaisuutta. Näin kuukauden käytön jälkeen iho todellakin kiittää. Tulen todennäköisesti tilaamaan näitä kaikkia tuotteita uudestaankin.
Nina V. 21.5.2019:
Yleisarvosana
Setissä on kaikki tarvittava alkuun pääsemiseksi. On ollut ilo huomata jo muutaman viikon jälkeen merkittävävä ero ihon kunnossa kun sitä on alkanut hoitamaan oikeanlaisilla tuotteilla!
Miia T. 1.1.2019:
Yleisarvosana
Olen tykännyt hurjasti! Ensimmäinen kasvojenhoitosetti, joka tuntuu tehoavan.