Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Naamiot ja kuorinnat » BYBI Detox Dust syväpuhdistava kasvonaamio, 60ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katja Y. 05.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuote on hyvä, myyntipakkauksessa olisi kätevä olla samantyylinen annostelunokka kuin Olivia Kleinin Deep Peel:issä.

Jasmin T. 11.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tehokkaasti puhdistava ja ehdottomasti paras käytettynä hunajan kanssa! Oikea sekoitussuhde löytyi muutaman kokeilukerran jälkeen. Loistotuote sekaiholle, ei liian kuivattava.

Mira S. 31.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kirkastaa kasvoja jo heti ensimmäisen käyttö kerran jälkeen. Hillitsee epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa hyvin.

Mari T. 15.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tätä olen ehtinyt kokeilemaan vasta kerran, kokemus oli hyvä. Sekoitin jauheen Akamutin taikapähkinä kasvoveteen ja laitoin naamion rasvoittuvalle T-alueelle. Poskien iho on kokemukseni mukaan kasvoillani herkempää, joten tätä en uskaltanut poskille laittaa. Yhden kerran perusteella en osaa vielä lähteä arvioimaan vaikutuksia, niistä ehkä myöhemmin.

Liisi R. 10.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Iho on naamion jälkeen ihanan puhdas ja selvästi kirkkaampi.