Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » Kosmetiikka » Kasvojen kosteutus » Seerumit » BYBI Supercharge kasvoseerumi, 30ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.

Victoria G. 19.01.2019:
Yleisarvosana

Kaisa S. 01.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomainen tuote talven kuivattamalla iholle! Käytän nyt päivä/iltavoiteen alla, mutta kesällä varmaan menee iltavoiteen sijasta yksikseen. Pipettipullo mahdollistaa myös hygieenisen käytön.

Ida E. 03.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä seerumi, vahva tuoksu eli ei välttämättä hajusteherkälle sopiva.

Terttu L. 16.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Käytän tätä iltaisin, iho jää hieman rasvaiseksi, mutta aamuun mennessä on jo täysin imeytynyt.

Tina P. 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kannattaa hieroen lämmittää ennen kasvoille laittoa, niin imeytyy paremmin.

mai...@...om 04.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: En ole vielä testannut

Eeva T. 23.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Mukava tuoksu, kosteuttaa tosi hyvin ja iho tuntuu pehmeälle.

Sari T. 05.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuntuu todella kosteuttavalta tuotteelta ja toimii hyvin saman sarjan Mega Mist kasvokasvosuihkeen päällä käytettynä. Iho on tuntunut käytön aloittamisen jälkeen elastisemmalta kuin aiemmilla tuotteilla.

sal...@...om 08.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Minusta ei ole hyvä eikä sopinut ollenkaan! Kuivatti ja kirvelemään alkoi Ei vastannut tuotteen kuvausta!
Asiakaspalvelija Kati P. vastasi 18.12.2017 :
Hei! Onko ihosi hyvin kuiva? Mikäli iho on erityisen kuiva voi sen olla vaikea ottaa etenkään öljymäisiä ja hyvin ravintorikkaita tuotteita vastaan. Kuivuutta vastaan voi hoitaa ihoa monin keinoin, mutta yksi tärkeimpiä on pestä sitä hellävaraisesti, horjuttuamatta ihon omaa suojamekanismia, jottei iho altistu entisestään kuivuudelle. Meiltä löytyy joukko todella ihania puhdistustuotteita kaikille ihotyypeille: [fill_tuote_ryhmä 10461] Erittäin kuivalle iholle (tai kyllä kaikille ihotyypeille, mutta erityisen kuivan ihon kanssa todella tärkeää) kannattaa suikauttaa laadukasta kasvovettä ennen kosteutustuotetta, jotta iho on vastaanottavaisempi ja saa hyödynnettyä molemmat tuotteet mahdollisimman hyvin. On tietenkin myös mahdollista, että jokin tuotteen ainesosista ei sovikaan sinulle, katsomme tätä asiaa mieluusti kanssasi tarkemmin, laitan sinulle asiasta sähköpostia :)

Leena N. 07.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana seerumi, kosteuttavan oloinen, öljyinen koostumus. Imeytyy hyvin omaan, kuivaan ihooni.

Nimimerkki bob 31.01.2018:
Sain lahjaksi paketin, jossa oli tämä kasvoseerumi ja mega mist kasvosuihke, ja ensimmäisen käyttökerran jälkeen näistä tuli ehdottomasti uudet luottotuotteet! Iho on näiden käytön jälkeen paljon pehmeämpi ja eloisampi. Näitä tuotteita ehdottomasti suosittelen muillekkin!