Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Seerumit » Nourish London Argan Skin Rescue tehotiiviste, 15ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jasmin T. 11.2.2020:
Yleisarvosana
Loistava talvi-iholle. Käytän talviaikaan aamuin illoin ennen kosteusvoidetta tai öljyä. Huomaan ihon olevan paljon kuultavampi kuin ennen ja hyvinvoivan näköinen, vaikka vuodenaika on haastava. Toimii sekaihollani.
Johanna M. 5.1.2020:
Yleisarvosana
sanna n. 25.1.2019:
Yleisarvosana
Ihana tuote, hyvin imeytyy, iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Voi käyttää myös meikin alla.
Saija H. 22.1.2019:
Yleisarvosana
Tykkään kovasti, yllätti tuoksulla ja hoitavuudellaan. Levitä usein iltaisin kasvovoiteen päälle ja hieronta kevyesti sormin ihoon. Pehmentää ja kosteuttaa, kasvot on kuin silkkiä.
Essi J. 15.1.2019:
Yleisarvosana
Anni T. 27.11.2018:
Yleisarvosana
Tuhti tuhkimoaine tasoittamaan ikääntymisen ensimerkkejä ja väsymyksen jälkiä iholta. Lisään aika ajoin normaalin kasvovoiteen jälkeen yöksi.
Ida E. 22.8.2018:
Yleisarvosana
Täydellisin kasvojen kosteuttaja jonka olen löytänyt. Silkkisen pehmeä ja kosteuttaa ihon todella hyvin. Imeytyy heti. Meikin alle täydellinen. Ei voi kehua riittävästi!
Noora M. 11.8.2018:
Yleisarvosana
Loistoseerumi/öljy kasvojen iholle! Imeytyy hyvin ja sai kasvojen ihoni hehkumaan. Käytän muutaman kerran viikossa yöksi iholle kun haluan extra hoitoa kasvoilleni.
Selja S. 1.4.2018:
Yleisarvosana
Tätä olen käyttänyt iltaisin Nourishin protect kasvovoiteen kanssa. Ollut ihan ok, mutta vähän enemmän rauhoittavaa komboa kaipaisin ruusufinniini
hok...@...om 11.2.2018:
Yleisarvosana
Ostin tuotteen saamani näytteen perusteella, tekee ihosta todella pehmeän ja aamulla myös kosteutetun oloisen, ihana talvella! Soveltuu mielestäni iltakäyttöön, koska imeytyminen kestää. Kuitenkin jäänyt mietityttämään tulisiko vielä lisätä kosteusvoidetta koska on todella tehokas itsessään?
Ihonhoidon asiantuntija Kati P. vastasi 18.5.2018:
Tämän tuotteen päälle suosittelemme lisäämään vielä lisäämään kevyesti yövoiteen tai kasvoöljyn lukitsemaan tämä tehoseerumi ihoon. Toki jos tuntuu riittävän sellaisenaan niin sinänsä ei tarvetta :)