Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihotyypeittäin shoppailu » Kuiva iho » Nourish London Protect aloituspakkaus kuivalle iholle »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jenni W. 28.1.2020:
Yleisarvosana
Ei sopinut herkälle iholle säilöntäaineen vuoksi, aiheutti itselle naaman lehahtelua punaiseksi. Muutoin tuntuma kaikissa tuotteissa kiva ja imeyty hyvin.
Elina R. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Muuten todella ihana ja toimiva setti, mutta itselleni pakkauksen kasvovesi ei ole paras mahdollinen. Erinomainen hinta-laatusuhde ja aivan ihana idea ostaa tällainen ”kokeilupakkaus” ennen kuin sitoutuu isompiin investointeihin uusissa ihonhoitotuotteissa.
Veera H. 2.10.2019:
Yleisarvosana
Juuri minun iholle ei sopiva. Tuoksu myös minun mielestäni liian voimakas (appelsiini)
Maria L. 4.10.2018:
Yleisarvosana
Ihoni rasvaisuus väheni nopeasti tuotesarjan aloitettuani. Tuotteissa miellyttävä tuoksu. Voiteet imeytyvät hyvin ihoon.
Heli S. 20.9.2018:
Yleisarvosana
sar...@...fi 4.6.2018:
Yleisarvosana
Hyvä kokeilupaketti, joka riittää useaksi viikoksi nuukalla käyttäjällä. Ihanan kirpeä sitruksinen tuoksu. Iho ei ärsyyntynyt tai näppyyntynyt tuotteista. Yövoiteen sekoitan tämän paketin kevyestä voiteesta ja balm balmin rasvaisesta kasvobalsamista. Huikeaa muutosta ihossa ei kumminkaan tapahtunut. Puhdistusvoide ei pese ripsiväriä pois, siihen tarvitaan muu tuote. Raikas setti kuitenkin ja hyvä merkki.