Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoitotuotteet » Monitoimituotteet » Antipodes Saviour Skin Balm, 30ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Elina M. 02.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuotteen haju on hyvin voimakas ja häiritsevä. Aikuisella ja isommalla lapsella vielä menee, mutta vauvalle jää kyllä laittamatta.

Saija H. 06.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Vihdoinkin luonnonkosmetiikan bepanthen on tässä! Käytän päivittäin huulivoiteena, tatuointien hoitoon, jalka voiteena. Hyvä myös pykineille kuiville sormenpäille näin talvella. Laitan illalla reilusti voidetta ja puhtaat puuvilla käsineet käteen ja aamulla kädet ovat pehmeät.

Piia V. 29.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todellinen pelastus halkeileviin suupieliin ja kuiviin huuliin! Suupielten hoitoon olin kokeillut kaiken mahdolliseb ja mahdottoman, kunnes kokeilin tätä voidetta ja muutaman päivän jälkeen kipeät suupielet olivat parantuneet! Imeytyy nopeasti, mutta jättää silti kosteutetun fiiliksen :)

Kaisa P. 28.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan ihana korvaava tuote bebanthenille! :) olen käyttänyt huulilla ja käsissä ja kosteuttaa super hyvin sekä auttaa parantamaan rohtuneita huuliia ja kädenselkiä. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Must have tuote! <3

Jenna Y. 02.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Arvet paranee huippunopeasti

Nimimerkki Sara 19.02.2019:
Supertuote! Pehmensi hetkessä korppukuivat kädet ja huulet. Käsistä tuli ihanan samettisen pehmeät jo ensimmäisellä käyttökerralla. Lapsen atooppisen ihon kuivat ihottuma alueet pienenivät/hävisivät selkeästi jo muutaman käyttökerran jälkeen. 👌