Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Päivävoiteet » Antipodes Rejoice kevyt päivävoide, 60ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veera N. 4.4.2020:
Yleisarvosana
Lempparivoiteeni talvikautena! Sekaan pari tippaa kasvoöljyä oikein kovien pakkasten aikaan, niin tulee täydellinen päivävoide.
Hannamari S. 1.2.2020:
Yleisarvosana
Anne-Maarit R. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Tämä voide rauhoittaa hyvin ärtynyttä rosaceaa. Lisäkosteutus on tarpeen ainakin talvella.
Jenni R. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Aika hintava mutta alan vakuuttua, mulle suositeltiin tätä hormonaalisen aknen avuksi. Ja reilu viikon käytön jälkeen, kosteuttaa, hoitaa ja tuoksu mukavan yrttinen.
Saila W. 22.10.2019:
Yleisarvosana
Olen todella tyytyväinen tähän voiteeseen! Kuivarasvainen ihoni kiiltelee paljon, mutta tätä voidetta käyttäessäni on kiiltely huomattavasti vähentynyt. Voiteessa on miellyttävä koostumus ja purkki on todella riittoisa. Pieni määrä voidetta kasvoille riittää. Muissa vastaavissa voiteissa on ongelmana ollut niiden kuivattava ominaisuus, mutta tämä kosteuttaa ihoa, samalla hilliten liikaa rasvoittumista. Harvoin suosittelen ystävilleni tuotteita, mutta tämä on sellainen tuote, jota olen heillekin kehunut!
Nina R. 9.6.2019:
Yleisarvosana
Teini tykkää, on tarpeeksi kevyt, silti kosteuttava. Epäpuhtaudetkin tuntuu pysyvän Poissa. Omassa kokeilussa tuoksu oli melko makea, mutta häipyy nopeasti iholta levittämisen jälkeen.