Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Kasvot » Meikkivoiteet » KORENTO kiinteä meikkivoide, 20ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Aino V. 27.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä meikkivoide! Ei saa täysiä pisteitä, koska itselleni ehkä hieman liian peittävä.

Saija H. 05.09.2019:
Yleisarvosana

Heli M. 01.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Jättää silkkisen tunteen kasvoille ja on mukavan mattainen. Riittoisaa, hyvät sävyt!

Kaisa J. 02.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt koostumus. Iho ei tunnu meikatulta, mutta näyttää huolitellulta.

Saija H. 22.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä tuli mun lemppari meikkivoide vaikka ensin epäilin todella miten kiinteä meikkivoide voi levittyä ja pysyä hyvin kuivalla ihollani kun yleensä meikkivoiteet "kuluu" hilseillen pois. Tämä kuitenkin pysyy hyvin koko päivän. Levitä kosteusvoiteen päälle muutaman tipan Nourish Londonin radiance firming facial oilia ja annan imeytyä hetken. Meikkivoiteet levitän sormin, koska huomaan että se ihon lämmöstä pehmenee ja levittyy sekä häivyttyy parhaiten. Pakkaus on lasia ja yllättävän ison kokoinen, tuottoisa käytössä.

Petriina T. 29.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan ihana meikkivoide, joka levittyy tasaisesti, tasoittaa ihon väriä ja peittää, mutta jättää ihon kuulaaksi. Iho tuntuu siltä kuin siihen olisi levitetty vain kosteusvoidetta, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa.