Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Kasvot » Meikkivoiteet » KORENTO kiinteä meikkivoide, 20ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jonna-Riikka A. 18.4.2020:
Yleisarvosana
Levittyy hyvin, mutta punakampiin kohtiin tarvitsee laittaa paksumpi kerros, koska ei taita punakkuutta niin hyvin. Alkuun tulee kuulakas pohja, mutta päivän mittaan meikkivoide liukuu juonteisiin ja saattaa jopa vähän kuivattaa ihoa. Olen kokeillut laittaa myös öljyä alle, mutta ei ole poistanut ongelmaa. Tykkään kuulakkaammasta meikkipohjasta. Kiva kun on useampia sävyvaihtoehtoja niin löytää helpommin itselle parhaan sävyn.
Marika L. 7.2.2020:
Yleisarvosana
Anne-Maarit R. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä peittävyys ja helposti ärtyvä rosaceaihoni on pysynyt rauhallisena.
Aino V. 27.9.2019:
Yleisarvosana
Hyvä meikkivoide! Ei saa täysiä pisteitä, koska itselleni ehkä hieman liian peittävä.
Saija H. 5.9.2019:
Yleisarvosana
Heli M. 1.6.2019:
Yleisarvosana
Jättää silkkisen tunteen kasvoille ja on mukavan mattainen. Riittoisaa, hyvät sävyt!
Kaisa J. 2.4.2019:
Yleisarvosana
Sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt koostumus. Iho ei tunnu meikatulta, mutta näyttää huolitellulta.
Saija H. 22.1.2019:
Yleisarvosana
Tästä tuli mun lemppari meikkivoide vaikka ensin epäilin todella miten kiinteä meikkivoide voi levittyä ja pysyä hyvin kuivalla ihollani kun yleensä meikkivoiteet "kuluu" hilseillen pois. Tämä kuitenkin pysyy hyvin koko päivän. Levitä kosteusvoiteen päälle muutaman tipan Nourish Londonin radiance firming facial oilia ja annan imeytyä hetken. Meikkivoiteet levitän sormin, koska huomaan että se ihon lämmöstä pehmenee ja levittyy sekä häivyttyy parhaiten. Pakkaus on lasia ja yllättävän ison kokoinen, tuottoisa käytössä.
Petriina T. 29.12.2018:
Yleisarvosana
Aivan ihana meikkivoide, joka levittyy tasaisesti, tasoittaa ihon väriä ja peittää, mutta jättää ihon kuulaaksi. Iho tuntuu siltä kuin siihen olisi levitetty vain kosteusvoidetta, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa.