Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Kasvojen puhdistus » Puhdistusöljyt ja -balsamit » Luonkos öljypalakakku, Radiant »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
vilma j. 26.02.2020:
Yleisarvosana

Kati L. 07.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä oli odotukset korkealla, mutta en koe, että tämä radikaalisti eroaisi muista öljyputsareista. En saa pelkästään tällä tuotteella kasvoja täysin puhtaaksi meikistä eli käytän tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Yleisesti; ihan ok, mutta ei mikään wow.

Sanna R. 01.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä en enää luovu, paras putsari mun iholle! Tämän kakun myötä olen vihdoinkin oppinut, että ihoa ei tarvitse pestä kiristävän kuivaksi, jotta se on puhdas. Ihon kunto on parantunut huimasti ja yksi kakku kestää minun käytössä vähintään puoli vuotta. Pesen kasvot kakulla iltaisin kahteen kertaan, koska en halua käyttää muita putsareita ja tahdon kuitenkin olla varma, että kaikki meikki on varmasti poistettu. Kakku tuoksuu ihanalle ja odotan aina innolla illan meikinpoistohetkeä. Kakku toimii mainiosti myös kosteuttavana naamiona.

Suvi A. 30.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tästä on tullut aivan ehdoton suosikki. Kolmas kakku jo menossa. Kärsin ennen erittäin kuivasta talvi-ihosta ja pahensin itse tilannetta kuivattavilla pesuaineilla. Kakku on poistanut tuon ongelman kokonaan. Putsaus vie kakulla hieman kauemmin aikaa mutta itse totuin nopeasti. Iho on joka pesun jälkeen pehmeä eikä muuten kiristä!

Minna E. 06.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvällä tapaa mielenkiintoinen tuote! Iho ei kiristä kasvojen pesun jälkeen kuten yleensä. Iho ja meikkivoiteet puhdistuvat helposti tällä tuotteella. Kulkee helposti mukana omassa pakkauksessaan.

Anu-Mari S. 03.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Rakastan Luonkosin öljypalakakkuja, ihan paras tuote.

Jenni L. 10.12.2019:
Yleisarvosana

Kaija I. 17.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Poskien ihon pintakuivuus on pysynyt tänä syksynä kurissa, kun tämä puhdistusaine tuli käyttöön. Käsieni ääreisverenkierto on heikkoa, ja joskus on vaikea saada kylmillä käsillä öljy irti kakusta. Muuten aivan ihana tuote, kun ihon epäpuhtaudet alun jälkeen poistuivat. Suosittelen!

Terhi P. 14.11.2019:
Yleisarvosana

Elise P. 27.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: En päässyt tämän tuotteen kanssa sinuiksi, vaikka kuinka yritin. Jäi pyörimään iholle, eikä poistanut vedenkestävää (synteettistä) ripsiväriä

Darja W. 08.10.2019:
Yleisarvosana

Laura S. 15.09.2019:
Yleisarvosana

Kaija T. 11.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Toimiva herkän ihon öljyputsari, käytössä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Ei ärsytä ihoa ja ihana kierrätettävä kartonkipakkaus ilahduttaa. Pysyy siistinä kylpyhuoneen peilikaapissa koko kakun elikaaren ajan. Matkakäytössä en ole testannut, mutta kotona kartonkipakkauksen pehmeys ei ole häirinnyt lainkaan ja se on kestänyt hyvin :)

Hanna-Leena S. 10.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mukava käyttää kaikin puolin.

Daniela G. 26.05.2019:
Yleisarvosana

Anne L. 08.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtava tuote! Meikki lähtee helposti, mutta hellävaraisesti. Käytössä riittoisa.

Hanna S. 19.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Oikein tehokas meikinpoistaja, ei kuivata. Pesuliinan avulla saa puhtaan tunteen iholle.

Sohvi K. 10.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana uusi tuote markkinoilla! Meikki irtoaa todella hyvin ja tuote todellakin kosteuttaa ihoa. Alussa oli opettelemista, että sai kaiken meikin pyyhittyä pois kasvoilta pelkän sienen avulla, kun on tottunut vesipesuun.

Emmi J. 01.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi käytön jälkeen ja poistaa lian sekä meikin melko hyvin. Silmämeikin kanssa kestää hieman pidempään saada meikki irtoamaan, mutta se irtoaa kyllä :) tämä on ensimmäinen luonnonkosmetiikan puhdistustuote, jota olen käyttänyt ja tykkään!

Anne I. 13.02.2019:
Yleisarvosana

Sanna D. 23.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Löytyi uusi lemppari ekotuote - epäillen kokeilin ja positiivisesti yllätyin. Pala öljyää kädet muutamalla pyöräytyksellä, ei tarvi hinkata kasvoja vaan kevyesti pyörittelemällä lähti myös vedenkestävä ripsiväri.

Nimimerkki Mirelle 23.05.2019:
Bloggaan luonnonkosmetiikasta ja olen kokeillut monenlaisia puhdistustuotteita, mutta kuten postauksessani instassa @kisblogi hehkutin, on tämä kaikista paras. Niin hellä, suorastaan herkullinen kakku, jonka avulla meikit sulaa ja iho tervehtyy silmissä. Suosittelen kokeilemaan!