Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Kasvojen puhdistus » Puhdistusöljyt ja -balsamit » Luonkos öljypalakakku, Radiant »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Heli R. 6.5.2020:
Yleisarvosana
Viivi H. 24.4.2020:
Yleisarvosana
Jättää iholle pehmeän tunteen. Tuotteen poistaminen kasvoilta vaatii useamman pyyhintä kerran, joka ärsyttää herkkää ihoa.
Sanna T. 15.4.2020:
Yleisarvosana
Ihana tuote! Iho tuntuu pesun jälkeen pehmoiselta, ei kuivata yhtään.
Hanna H. 12.4.2020:
Yleisarvosana
Vasta muutaman kerran kokeiltu, mutta vaikuttaa oikein lupaavalta! Jättää kasvoista hieman öljyisen, mutta voi olla ettei minulla ole ihan vielä käyttö hallussa, eikä öljyisyys illalla sinänsä haittaa.
Hanna S. 7.4.2020:
Yleisarvosana
Oikein tehokas meikinpoistaja, ei kuivata. Pesuliinan avulla saa puhtaan tunteen iholle.
Emmi J. 29.2.2020:
Yleisarvosana
Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi käytön jälkeen ja poistaa lian sekä meikin melko hyvin. Silmämeikin kanssa kestää hieman pidempään saada meikki irtoamaan, mutta se irtoaa kyllä :) tämä on ensimmäinen luonnonkosmetiikan puhdistustuote, jota olen käyttänyt ja tykkään!
vilma j. 26.2.2020:
Yleisarvosana
Kati L. 7.2.2020:
Yleisarvosana
Tästä oli odotukset korkealla, mutta en koe, että tämä radikaalisti eroaisi muista öljyputsareista. En saa pelkästään tällä tuotteella kasvoja täysin puhtaaksi meikistä eli käytän tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Yleisesti; ihan ok, mutta ei mikään wow.
Sanna R. 1.2.2020:
Yleisarvosana
Tästä en enää luovu, paras putsari mun iholle! Tämän kakun myötä olen vihdoinkin oppinut, että ihoa ei tarvitse pestä kiristävän kuivaksi, jotta se on puhdas. Ihon kunto on parantunut huimasti ja yksi kakku kestää minun käytössä vähintään puoli vuotta. Pesen kasvot kakulla iltaisin kahteen kertaan, koska en halua käyttää muita putsareita ja tahdon kuitenkin olla varma, että kaikki meikki on varmasti poistettu. Kakku tuoksuu ihanalle ja odotan aina innolla illan meikinpoistohetkeä. Kakku toimii mainiosti myös kosteuttavana naamiona.
Suvi A. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Tästä on tullut aivan ehdoton suosikki. Kolmas kakku jo menossa. Kärsin ennen erittäin kuivasta talvi-ihosta ja pahensin itse tilannetta kuivattavilla pesuaineilla. Kakku on poistanut tuon ongelman kokonaan. Putsaus vie kakulla hieman kauemmin aikaa mutta itse totuin nopeasti. Iho on joka pesun jälkeen pehmeä eikä muuten kiristä!
Minna E. 6.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvällä tapaa mielenkiintoinen tuote! Iho ei kiristä kasvojen pesun jälkeen kuten yleensä. Iho ja meikkivoiteet puhdistuvat helposti tällä tuotteella. Kulkee helposti mukana omassa pakkauksessaan.
Anu-Mari S. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Rakastan Luonkosin öljypalakakkuja, ihan paras tuote.
Jenni L. 10.12.2019:
Yleisarvosana
Kaija I. 17.11.2019:
Yleisarvosana
Poskien ihon pintakuivuus on pysynyt tänä syksynä kurissa, kun tämä puhdistusaine tuli käyttöön. Käsieni ääreisverenkierto on heikkoa, ja joskus on vaikea saada kylmillä käsillä öljy irti kakusta. Muuten aivan ihana tuote, kun ihon epäpuhtaudet alun jälkeen poistuivat. Suosittelen!
Terhi P. 14.11.2019:
Yleisarvosana
Elise P. 27.10.2019:
Yleisarvosana
En päässyt tämän tuotteen kanssa sinuiksi, vaikka kuinka yritin. Jäi pyörimään iholle, eikä poistanut vedenkestävää (synteettistä) ripsiväriä
Darja W. 8.10.2019:
Yleisarvosana
Laura S. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Kaija T. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Toimiva herkän ihon öljyputsari, käytössä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Ei ärsytä ihoa ja ihana kierrätettävä kartonkipakkaus ilahduttaa. Pysyy siistinä kylpyhuoneen peilikaapissa koko kakun elikaaren ajan. Matkakäytössä en ole testannut, mutta kotona kartonkipakkauksen pehmeys ei ole häirinnyt lainkaan ja se on kestänyt hyvin :)
Hanna-Leena S. 10.7.2019:
Yleisarvosana
Mukava käyttää kaikin puolin.
Daniela G. 26.5.2019:
Yleisarvosana
Anne L. 8.5.2019:
Yleisarvosana
Mahtava tuote! Meikki lähtee helposti, mutta hellävaraisesti. Käytössä riittoisa.
Sohvi K. 10.4.2019:
Yleisarvosana
Ihana uusi tuote markkinoilla! Meikki irtoaa todella hyvin ja tuote todellakin kosteuttaa ihoa. Alussa oli opettelemista, että sai kaiken meikin pyyhittyä pois kasvoilta pelkän sienen avulla, kun on tottunut vesipesuun.
Anne I. 13.2.2019:
Yleisarvosana
Sanna D. 23.1.2019:
Yleisarvosana
Löytyi uusi lemppari ekotuote - epäillen kokeilin ja positiivisesti yllätyin. Pala öljyää kädet muutamalla pyöräytyksellä, ei tarvi hinkata kasvoja vaan kevyesti pyörittelemällä lähti myös vedenkestävä ripsiväri.
Nimimerkki Mirelle 23.5.2019:
Bloggaan luonnonkosmetiikasta ja olen kokeillut monenlaisia puhdistustuotteita, mutta kuten postauksessani instassa @kisblogi hehkutin, on tämä kaikista paras. Niin hellä, suorastaan herkullinen kakku, jonka avulla meikit sulaa ja iho tervehtyy silmissä. Suosittelen kokeilemaan!