Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Kasvojen puhdistus » Puhdistusöljyt ja -balsamit » BYBI Swipe Clean puhdistusöljy, 100ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Emmi T. 02.10.2019:
Yleisarvosana

Minna H. 02.10.2019:
Yleisarvosana

Teija Y. 16.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Raskaan oloinen öljy, tahmea levittää iholle. Epäkäytännöllinen pullo, öljyä haastava annostella.

Elina L. 16.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä ja hellävarainen puhdistusaine pintakuivalle, mutta pieniä epäpuhtauksia sisältävälle sekaiholleni. Kyllästyin kaksoisputsaukseen ja tämä putsari puhdistaa kyllä ihan yksikseen kasvot ja silmät meikistä. Toimii varmasti osana kaksoispuhdistustakin. Ei mielestäni emulgoidu kovin helposti. Itse en ole pyyhkinyt koko kasvoja vanulapulla/musliiniliinalla, kuten tämän kohdalla neuvotaan. Olen pyyhkinyt tämän pois vain silmien alueelta, koska en muualla kasvoissa käytä runsaasti meikkiä. Muuten olen vain huuhdellut kasvot ja kuivannut lopuksi. Iho jää pehmeäksi, eikä mielestäni liian öljyiseksi. Käytän tätä vain iltaisin. Minulla kesti hetken tajuta kuinka saan helposti pullosta riittävän määrän tuotetta, kun pullosta kaadettaessa tulee vain pisara kerrallaan. Kämmenelle pulloa taputellessa tuotetta saa nopeammin ulos. Tuotteen hajusta en pidä.

Kaisu R. 21.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras meikinpuhdistukseen! Käytän kaksoispuhdistuksen ekaan vaiheeseen. Sopii myös minun POD-iholle hyvin.

Sanna S. 23.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Alun kangertelun jälkeen olen todella tykännyt. Poistaa hyvin myös vedenkestävän meikin.

Anniina L. 09.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä on tällä hetkellä ainoa puhdistustuote mitä käytän. Toimii todella hyvin ja iho jää mukavan kosteutetuksi ja silti lähtee meikit hyvin naamalta, silmämeikitkin. Käyttänyt noin puolitoista kk. Levitän tämän ensin naamalle, sitten lisään kämmeniin vettä ja hieron kevyesti, niin että öljy emulguoituu. Sitten pesen vedellä pois. Lähtee hyvin myös silmämeikit. Suosittelen, tämä öljy ei ärsytä ja itsellä on hormonaalinen akne ja ruusufinni.

Emmi K. 06.04.2019:
Yleisarvosana

Minna A. 10.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tehokas mutta hellä putsari, jota on ihana käyttää. Öljy muuttuu voidemaiseksi veden vaikutuksesta ja on helppo hieroa kasvoille. Tuote ei jätä ollenkaan öljyistä pintaa vaan uho tuntuu ihanan puhtaalle ja raikkaalle. Ylellinen tuote.

ann...@...om 05.03.2019:
Hyvä, mutta vaatii kaksoispuhdistuksen. Ei emulgoidu kuten kuvauksessa luvataan :/