Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Hiusten muotoilu » Innersense I Create Lift Volymizing Foam muotoiluvaahto, 177ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Satu K. 01.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tähän mennessä paras luonnonkosmetiikka muotoilutuote mitä olen kokeillut!

Melanie M. 27.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: The best foam I have yet tried. It’s lightweight with a great hold and doesn’t leave hair sticky or dry

Milla H. 12.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuote on kevyttä vähän vesimäistä vaahtoa, pumppu toimii hyvin. Tuote tuntui kyllä tuovan tuuheutta ja kiiltoa ja jonkin verran pitoakin. Pidin tästä eniten neljästä kokeilemastani tuotteesta. Toimii hyvin geelin alla tuomassa tuuheutta.

Katja H. 11.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt ja riittoisa koostumus! Antaa sopivasti volyymia hiuksiin jättämättä niitä kuitenkaan tahmeiksi tai raskaiksi. Sopii kevyen koostumuksensa ja pitonsa takia erityisesti ohuemmille hiuksille. Täydellinen kiharien hiusten tuote, sillä ei sisällä kuivattavia alkoholeja tai silikoneja!

Karoliina L. 13.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyttä pitoa antava muotovaahto, joka ei jätä hiuksia tahmaisiksi. Antaa mukavasti volyymia varsinkin hiustenkuivaajan kanssa käytettynä! Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja pysyvät paremmin muodossaan, myös luonnonkihara pysyy kimmoisana. Suosittelen!