Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Hoitoaineet » Innersense Hydrating Hair Masque hiusnaamio, 118ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Outi W. 17.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Hoitava naamio, mutta kuitenkin kevyt ja ei rasvoita. Ihana käyttää kerran viikossa.

Jonna-Riikka A. 07.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuote on vähentänyt melko hyvin kuivasta hiuspohjasta johtuvaa hilsettä. Naamion jälkeen hiuspohja pitää huuhdella todella tehokkaasti, koska muuten tuote jää ärsyttämään jo ennestäänkin herkkää ihoa. Tuote on aika paksua ja haastavaa saada levittymään joka puolelle tasaisesti. Tykkään tuotteen tuoksusta ja hiukset pehmenevät kivasti.

Merja H. 10.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Normaalisti käytössä hydrating cream conditioner. Muutaman pesun välein käytän tuon sijaan tätä maskia, joka hieman "tuhdimpaa", kosteuttaa vieläkin enemmän.

Minna H. 25.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kosteuttaa todella tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi.

Huyen D. 25.05.2019:
Yleisarvosana

Karoliina L. 13.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Naamio tuntui paksulta ja kosteuttavalta, mutta ei ollut ihan niin kosteuttava kuin toivoin. Tuotetta sai laittaa aika paljon keskipitkiin hiuksiin. Sopii paremmin ehkä normaaleille tai vähän kosteutta kaipaaville hiuksille

Milla H. 12.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Odotin tätä tuotetta paljon, sillä ainesosat ja markkinointi tästä vaikuttivat todella lupaavilta. Tuote on aika pienessä tuubissa, riitti alaselkäpituiseen paksuun kiharaan tukkaan 3-4 käyttökertaa. Hiukseni eivät tulleet tällä pehmeiksi/sileiksi, vaan tuntuivat kuivilta ja takkuisilta hoidon jälkeen. En ollut tähän tuotteeseen valitettavasti tyytyväinen. Ainesosien puolesta olisin luullut pitäväni tästä, en tiedä syytä miksei toiminut. Uskon että toimisi vähän vähemmän hoitoa kaipaavaan/ohuempaan tukkaan paremmin. Minulla on todella kuiva ja karhea kihara tukka.
Ihonhoidon asiantuntija Susanna L. Vastasi 13.03.2019 :
Moikka Milla! Tämä kuulostaa erikoiselta, sillä naamion on tarkoitus kestää useita kuukausia. Minua jäi askarruttamaan, minkälaiset hiustenhoitotuotteet sinulla on muuten käytössäsi, sillä emme ole aikaisemmin saaneet tällaista palautetta. Olen sinuun tästä vielä erikseen yhteyksissä :)