NYT yli 30€ tilaukset ilmaisella toimituksella!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Hiusten muotoilu » Innersense I Create Hold muotoilugeeli, 59ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Melanie M. 27.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Very concentrated gel. Therefore too much gel will get sticky. Seems a bit tricky to get the right amount, but it’s a great gel

Milla H. 12.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuotteessa on mukava ohuehko geelimäinen koostumus, sopivan tahmeaa, tuoksu on makea sitruunainen. Tuotteessa on hyvä pito, ja tekee kiharoihin hyvän koppurakuoren, jonka saa kuivana puristeltua pois. Pidän tuotteen tunnusta, erityisesti tuosta kuinka kovan kuoren tekee kiharoihin, mutta jostain syystä aina tätä käyttäessäni kiharat menevät ohuiksi soiroiksi eivätkä kestä isoina kiharoina, kuten haluaisin. Tykkään kuitenkin tuotteesta ja aion kokeilla sitä myöhemmin lämpimämmällä ilmalla, toimiiko eri tavalla silloin. Plussaa kokeilukoosta.

Natalia S. 13.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella pieni määrä tätä geeliä riittää koko päähän. Kannattaa emulgoida sitä käsien välissä hyvin ennen kuin laittaa hiuksiin. Geeli ei ole kovin vahvaa, joten jos ei tykkää vahvoista geeleistä, tämä on mainio.