Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Innersense Pure Trio Collection matka/kokeilusetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Riikka L. 6.2.2020:
Yleisarvosana
Shampoo ei vaahtoa mutta pesee, hoitoaine on luonnonkosmetiikaksi ihan kiva ylläri, siitä jätettävästä En ole huomannut suuntaan tai toiseen. Kaikissa tuotteissa erilainen tuoksu. Hoitoaine vähän mummomainen jasmiini mutta ei jää häiritsevästi leijumaan. Shampoo ihanan makean sitrusmainen ... On tätä kehuttu että tiivis koostumus ja ei tarvis paljoa, mielestäni vähän hankala tämä vaahdottomuus, en saa leviämään pientä määrää. Ei ehkä ihan kaiken hehkutuksen arvoinen, mutta kiva kokeilu. Liukkaalle oman väriselle tukalle voisi olla joku toinen parempi, jos olisi vähän peseväksi.
Heli R. 10.12.2019:
Yleisarvosana
Laura S. 10.12.2019:
Yleisarvosana
Tanja H. 5.11.2019:
Yleisarvosana
Laadukkaan tuntuiset tuotteet
Maija T. 13.8.2019:
Yleisarvosana
Onneksi ostin ensin kokeilusetin, ihan ei riitä tässä teho minun herkästi kuivahtavaan hiukseen.
Tuuli V. 7.8.2019:
Yleisarvosana
Jäin kerralla koukkuun ja aion ostaa täysikokoiset tuotteet myös. Tuoksu on miellyttävä, hiukset tuntuvat ihanalta, sähköisyys on parin pesun jälkeen kokonaan poissa! Eikä edes jätettävällä hoitoaineella läträäminen ole onnistunut latistamaan hiuksiani, ne tuntuvat yllättävän ilmavilta ollakseen myös hoidetun tuntuiset. Jatkoon!
Nina M. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Shampoossa on ihana tuoksu ja hiuksista tulee kiiltävät. Hoitoainetta on hieman vaikea saada pullosta puristettua ja hoitosuihketta pitää laittaa maltillisesti hentoihin hiuksiin.
Tarja P. 29.5.2019:
Yleisarvosana
Tämä on kyllä löytö hiuksilleni. Shampoopesun jälkeen hiukset eivät tunnu läheskään niin takkuisilta kuin muilla shampoilla pestessä. Hoitoaine jättää hiukset silkkisen pehmeiksi. Hiuksiin jätettävä hoitoaine kruunaa kaiken saaden hiukseni silkinpehmeiksi ja sileiksi latistamatta niitä ollenkaan.
Katja B. 28.5.2019:
Yleisarvosana
Kiva setti kokeiluun, riittoisat ja hyvät tuotteet.
Anna A. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä ja toimiva setti vaalennetuille hiuksilleni ja tuotekoko sopiva matkalle.
Nelli H. 12.1.2019:
Yleisarvosana
Ihana tuote setti! Hiukset eivät ole olleet näin pehmeät ja kiiltävät hetkeen!