Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Innersense Hydrate Trio Collection matka/kokeilusetti »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hanne-Mari L. 11.03.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanat tuotteet! Hoitoaine on liian jankkia saada ulos pikku tuubista.

Jenni W. 18.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Erikoinen tuoksu pesuaineessa, ei huono eikä hyvä. Suihkutettava hoitoaine haisi niin voimakkaalle, etten tuotetta pystynyt laisinkaan käyttämään. Shampoo ja hoitoaine toimi tosi hyvin, näitä tulee tilattua lisää. Ainut, että tässä kokeilupakkauksessa hoitoaine ei ole pumppupullossa, joten oli työn ja tuskan takana saada tavaraa ulos.

Outi W. 17.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan tuoksuinen shampoo ja hoitoaine tiukalle. Proteiini napakoitti kiharoita ja silti tukka pysyi hyvin kosteutettuna. Hoitosuihkeen tuoksu oli liian voimakas tuoksuherkälle nenälleni.

Sanna R. 03.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tilasin tämän matkakokoisen Hydrate trion, jotta voin verrata sopiiko tämä vai Pure-sarja haastavalle päänahalleni ja hiuksilleni paremmin. Hassua kyllä, mutta tämä Hydrate-sarja teki hiuksistani tuuheammat ja hiukset tuntuivat pysyvän pidempään puhtaana kuin Pure-sarjan shampoolla ja hoitoaineella, vaikka teoriassa asian pitäisi olla juuri toisin päin. Pure shampoo ja hoitoaine teki hiuksistani pehmeämmät ja sileämmät sekä ei ärsyttänyt herkkää päänahkaani (hydrate shampoon jälkeen päänahka hieman kutisi) ja tuoksuvat paremmalta, joten päädyin tilaamaan niistä isot pullot. Ihan sama kumpaan Innersensen sarjaan päädytkään, niin nämä on todella laadukkaita tuotteita ja hakkaa Olaplexit, Redkenit ym. ihan 6-0.

Kati M. 27.12.2019:
Yleisarvosana

Jonna N. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tähän mennessä tuotteet vaikuttaneet melko. Tuovat voluumia ja kiiltoa hiuksiin. Päänahkani kunto ei ole vielä kohentunut näiden tuotteiden käytön myötä.

Heli R. 10.12.2019:
Yleisarvosana

Maria L. 06.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Loistava shampoo ja hoitoaine 🤩 Kosteuttaa, hoitaa eikä pesun jälkeen ole sellaista narskuvaa tunnetta hiuksissa. Antaa ihanasti tuuheutta eikä ollenkaan latista hiuksia. Ostan ehdottomasti uudestaan! 🤩 Olen saanut paljon kehuja hiuksistani kun olen käyttänyt Innersense tuotteita!

Hanna H. 05.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukas setti, tulen ostamaan täysikokoiset pullot.

Merja H. 10.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan mahtavaa, että tuotteista on saatavilla tällaisia pienikokoisia versioita, joita voi kokeilla, ennen kuin ostaa isoja purkkeja. Ekologista ja käyttäjäystävällistä! Kaikista näistä tuli kokeilun jälkeen ostettua myös isompi pullo - hyväksi siis todettiin! Nämä pienikokoiset pullot saa myös täytettyä, jolloin niitä voi käyttää reissuilla.

Tytti J. 04.09.2019:
Yleisarvosana

Riina Y. 09.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tällä saa hiukset upeaan kuntoon! On omalle laineilevalle hennolle hiukselle liian tuhti jatkuvaan käyttöön mutta tehohoitona paras mahdollinen.

Minna B. 16.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä setti kokeiluun. Itse olin niin tyytyväinen, että tilasin normikoot näiden perään. Matkakokoiset helppo täyttää ja kuljettaa mukana. Kuivan pörrön pelastus❤️

Pipsa A. 10.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan tuoksuisia tuotteita, tulee ihanan pehmeät ja ilmavat hiukset. Yksi tähti pois hinnasta mutta sen kyllä sanon että ovat sen väärti.