Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Hiustenhoito » Hiusten muotoilu » Innersense Inner Peace Whipped Cream Texturizer muotoiluvoide, 90g »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jonna-Riikka A. 10.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Pidän karkkisen makeasta tuoksusta. Muotoiluvoide ei anna koviin vahvaa pitoa lyhyille hiuksille, mutta kuitenkin aika sopivasti. Jättää hiukset luonnollisen näköisiksi.

Anni S. 12.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mieheni on kovin vaativa hiustuotteiden suhteen, mutta herkistyi synteettisille hiusvahoille. Hänellä on taipuisa hius joka tuo oman haasteensa tuotteisiin. Tämä tuote on loistava! Ei ärsytä ihoa, antaa hyvin tukea olematta kuitenkaan liian raskas. Ihana kevyt tuoksu!

Y E. 18.07.2019:
Yleisarvosana

Karissa K. 03.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hoitava, myrkytön ja luonnonmukainen muotoilutuote luonnonkiharille, jota kerralla ei tarvitse kuin hyvin pienen määrän – erittäin riittoisa, tuoksuu huumaavalta ja hurmaavalta.

Kaisa S. 09.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Miellyttävä tuoksu ja kosteuttaa kivasti. Ei tarjoa vahvaa tukea, mutta sopii erinomaisesti minulle, koska lähinnä rutistelen hiukset laineille ja korostan muutamia suortuvia.