Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » TwistBe hoitola » TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Outi W. 14.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella asiantuntevaa, ystävällistä ja asiakkaaseen paneutuva analyysi. Heti teki mieli TwistBen kurssille, jossa saisi vielä lisää infoa.

Anne I. 10.11.2019:
Yleisarvosana

Kiia P. 05.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi hyödyllinen analyysi, jonka avulla sain käyttöön oikeasti toimivat tuotteet! :)

Jenni H. 05.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan kattava analyysi, joka todella laittoi ihonhoitorutiinit kerralla kuntoon. Lyhyellä kokemuksella valitut tuotteet näyttäisivät myös toimivan ongelmiin, joihin hain parannusta. Plussaa myös, että tuotteiden käyttöön sai hyvän opastuksen.

Jenni K. 23.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyödyllinen analyysi. Analyysi auttoi minua pääsemään irti juuri niistä ongelmista, joihin hain apua. Esimerkiksi päivän aikana rasvoittuvaan ihoon ja nykyään ongelmaa ei enää ole. Analyysi oli napakka, mutta kattava. Vanhojen ihonhoitotuotteiden soveltumattomuus perusteltiin hyvin ja uusia vaihtoehtoja annettiin tarpeeksi, mutta ei liikaa. Ihanan asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen palvelu <3 Plussana vielä se, että sain vastauksia ja tarkennuksia lisäkysymyksiin vielä sähköpostilla analyysin jälkeen. Kiitos paljon!

Hanna L. 17.10.2019:
Yleisarvosana

Emilia L. 15.10.2019:
Yleisarvosana

Suvi W. 25.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana vastaanotto, hyviä vinkkejä. Tuli fiilis että otetaan tosissaan ja halua auttaa on kova. Tuotteiden käyttöä takana ehkä kolmisen viikkoa maksimissaan. Vielä en tosin ole nähnyt vaikuttavan akneeni. Siinä se edelleen kasvoilla näyttää olevan.

Henriikka P. 14.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ehdottomasti hyödyllinen jos ei tiedä miten ihoa hoitaa. Analyysin avulla löysin hyvät tuotteet, joilla saan toivottavasti ihoni jälleen yhtä hyväksi kuin aiemmin

Riikka N. 26.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli oikeasti hyvä juttu! Laaja, hyvin tehty!

Hanna V. 25.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli kyllä oikein silmiä avaavaa ja herätti tosi paljon ajatuksia. Tekisi mieli heittää romukoppaan kaikki kosmetiikka mitä minulla oli ennenstään kaapit pullollaan. Suututtaa! Suututtaa se, että olen ostanut tällaisia tuotteita pitäen niitä laadukkaina ja se, että minulle on niitä sellaisina myyty. Toisaalta olen innoissani ja on hyvä herätä edes tässä kohtaa, joten KIITOS!❤️ Ihonhoito ja kosmetiikka on aina kiinnostaneet mutta aiemmin olen ajatellut laadun jotenkin ihan väärältä kantilta, kun en ole kunnolla perehtynyt asioihin. Tulen varmasti hankkimaan tästä paljon lisäoppia, että tunnistaisin itse laadukkaat ainesosat ja tuotteet. Tämän analyysin myötä ihonhoitoni meni simppelimmäksi ja käytän vain neljää tuotetta. Alunperin hain apua suunympärysihottuman hoitoon ja sain siihen oikein laadukkaat ja toimivat tuotteet.

Noora M. 22.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihonhoitorutiinin alanyysi oli kattava ja nopea.