Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » TwistBe hoitola » TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Serafiina L. 18.03.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Analyysi oli selkeä, otettiin huomioon kaikki kirjaamani asiat, eli kannattaa käyttää ja nähdä se vaiva. Vielä en ole päässyt testaamaan tuotteita, että olisi lopputuloksesta kommentoitavaa, mutta ihoni kunto paranee näillä varmasti!

Riikka A. 05.03.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Selkeä, hyvä palvelu. Ja helppoa napata Käyttöön tuotteet, jotka todella toimii.

Laura J. 24.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Sain juuri itselleni sopivat tuotesuositukset, ja niiden käytön myötä ovat kaikki iho-ongelmani poistuneet. :) Ei tule enää hutiostoksia!

Sonja E. 23.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli erittäin kattava analyysi. Sain hyvät, tarkat ohjeet oikeiden tuotteiden löytämiseen juuri minun iholle sekä neuvoja muihinkin asioihin joilla on merkitys ihon kuntoon. Suosittelen lämpimästi.

Maija L. 21.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvä! Yllätyin siitä, että apteekkari oli myynyt minulle muovia ja silikonia sisältävän voiteen aknen hoitoon! Tekisi mieli ottaa heti jo uudet tuotteet käyttöön. Oman aknen hoidossa olen selvästi käyttänyt liian tuhteja ja tukkivia tuotteita. Olen muuten oikein tyytyväinen analyysiin, mutta olisin kaivannut hieman apua meikkivalintoihin, jotta meikillä ei tulisi läträttyä silikonia tai myrkkyjä naamaan.

Jenni R. 03.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Sain todella kullanarvoisia vinkkejä, joilla olen saanut tulehdustilassa olleen hormonaalisen akneni rauhoittumaan. Aikaahan ja kärsivällisyyttä se on vaatinut, mutta taidan välttää kuitenkin roacuttan-kuurin jota olin jo vakavasti harkinnut.

Niina J. 26.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Sain ison avun ja monia tuotteita joista sain itse koota mieluisan😍aivan ihanaa palvelua❤️✨
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 02.01.2020 :
Kiitos Niina <3 <3

Mersedeh R. 11.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuotteet olivat laadukkaita ja huomasin ihossani jo parissa viikossa muutoksia positiivisempaa suuntaan:)
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 02.01.2020 :
Voi että miten ihana kuulla! <3 Kiitos tästä palautteesta!

Janni T. 27.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kokeilin tätä ns. Viimeisenä oljenkortena kasvojeni ihon ollessa niin kamalassa kunnossa, että peiliin katsominen melkein itketti. Sain hyviä vinkkejä rosacea ihon hoitoon sekä tuotesuosituksia joiden avulla iho lähti viikon sisällä parantumaan. Joten täydet suositukset, sillä nyt peilikuvaa katsoo jo ilolla!
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos tästä ihanasta palautteesta <3 <3

Laura T. 25.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kiireiselle ihmiselle tälläinen verkossa toimiva palvelu on aivan mahtava! Ajatus siitä, voiko asiakasta näkemättä tehdä minkäänlaista toimivaa analyysia hävisivät vastaussähköpostin luettuani; kertomani asiat ja toiveet oli otettu täysin huomioon ja ehdotukset tuotteista ovat muutamien viikkojen käytön jälkeen osoittautuneet toimiviksi: ihoni väri on parantunut, pienet juonteet tasoittuneet ja meikki säilyy pidempään raikkaana kasvojen rasvoittumisen tasapainotuttua.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Ihana, että olit tyytyväinen! <3

Suvi J. 22.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen erittäin tyytyväinen. Hymy tuli huulille ja tuli olo, että kerrankin ollaan todella aidosti kiinnostuneita asiakkaista ja halutaan auttaa. Sain uusia loistavia vinkkejä omaan ihonhoitoon. Suosittelen todella.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Ihan paras palaute <3 <3 Tämä on juuri se, miksi teemme työtämme, että saisimme asiakkaiden ihot upeaan kuntoon ja hymyn huulille <3 <3

Outi W. 14.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella asiantuntevaa, ystävällistä ja asiakkaaseen paneutuva analyysi. Heti teki mieli TwistBeen kurssille, jossa saisi vielä lisää infoa. Suosittelen. Tosin tietää rahan menoa, kun haluaa kokeilla monia ihania tuotteita.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos tästä palautteesta! <3 Aivan ihana kuulla, että olit tyytyväinen <3

Anne I. 10.11.2019:
Yleisarvosana

Kiia P. 05.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi hyödyllinen analyysi, jonka avulla sain käyttöön oikeasti toimivat tuotteet! :)
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiva kuulla, että analyysi oli hyödyllinen <3 Teemme näitä todella suurella sydämellä <3

Jenni H. 05.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan kattava analyysi, joka todella laittoi ihonhoitorutiinit kerralla kuntoon. Lyhyellä kokemuksella valitut tuotteet näyttäisivät myös toimivan ongelmiin, joihin hain parannusta. Plussaa myös, että tuotteiden käyttöön sai hyvän opastuksen.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Huikeeta kuulla, että sait ihonhoitorutiinin kerralla kuntoon! Se on juuri meidän tavoite! <3

Jenni K. 23.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyödyllinen analyysi. Analyysi auttoi minua pääsemään irti juuri niistä ongelmista, joihin hain apua. Esimerkiksi päivän aikana rasvoittuvaan ihoon ja nykyään ongelmaa ei enää ole. Analyysi oli napakka, mutta kattava. Vanhojen ihonhoitotuotteiden soveltumattomuus perusteltiin hyvin ja uusia vaihtoehtoja annettiin tarpeeksi, mutta ei liikaa. Ihanan asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen palvelu <3 Plussana vielä se, että sain vastauksia ja tarkennuksia lisäkysymyksiin vielä sähköpostilla analyysin jälkeen. Kiitos paljon!
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos tästä palautteesta. Ihanaa kuulla, että palvelustamme oli apua ja että se vaikutti kaikin puolin juuri sopivalta <3 Ihana kun olet asiakkaamme!

Hanna L. 17.10.2019:
Yleisarvosana

Emilia L. 15.10.2019:
Yleisarvosana

Suvi W. 25.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana vastaanotto, hyviä vinkkejä. Tuli fiilis että otetaan tosissaan ja halua auttaa on kova. Tuotteiden käyttöä takana ehkä kolmisen viikkoa maksimissaan. Vielä en tosin ole nähnyt vaikuttavan akneeni. Siinä se edelleen kasvoilla näyttää olevan.
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos palauutteesta! Hormonaalisessa aknessa on aina monta tekijää ja ongelmat voivat olla moniulotteisia. Jos ongelma on ollut sinulla pitkään, niin viikko on tällaisessa tapauksessa melko lyhyt aika tarkkailla tuloksia. Kuten analyysissä käytiin läpi on todella hyvä hoitaa ensin ulkoiset asiat kuntoon ja sitten katsoa mihin ihon kunto asettuu. Täältä löytyy myös lisätietoa aknen hoidosta luonnollisesti: https://twistbe.fi/7-toimivaa-keinoa-aknen-luonnolliseen-hoitoon-Annika-Havaste?_bl=83

Henriikka P. 14.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ehdottomasti hyödyllinen jos ei tiedä miten ihoa hoitaa. Analyysin avulla löysin hyvät tuotteet, joilla saan toivottavasti ihoni jälleen yhtä hyväksi kuin aiemmin
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos palautteesta <3 Toivottavasti ihosi on nyt paremmassa kunnossa :)

Riikka N. 26.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli oikeasti hyvä juttu! Laaja, hyvin tehty!
Ihonhoidon asiantuntija Veera B. Vastasi 03.12.2019 :
Kiitos Riikka! <3

Hanna V. 25.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tämä oli kyllä oikein silmiä avaavaa ja herätti tosi paljon ajatuksia. Tekisi mieli heittää romukoppaan kaikki kosmetiikka mitä minulla oli ennenstään kaapit pullollaan. Suututtaa! Suututtaa se, että olen ostanut tällaisia tuotteita pitäen niitä laadukkaina ja se, että minulle on niitä sellaisina myyty. Toisaalta olen innoissani ja on hyvä herätä edes tässä kohtaa, joten KIITOS!❤️ Ihonhoito ja kosmetiikka on aina kiinnostaneet mutta aiemmin olen ajatellut laadun jotenkin ihan väärältä kantilta, kun en ole kunnolla perehtynyt asioihin. Tulen varmasti hankkimaan tästä paljon lisäoppia, että tunnistaisin itse laadukkaat ainesosat ja tuotteet. Tämän analyysin myötä ihonhoitoni meni simppelimmäksi ja käytän vain neljää tuotetta. Alunperin hain apua suunympärysihottuman hoitoon ja sain siihen oikein laadukkaat ja toimivat tuotteet.

Noora M. 22.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihonhoitorutiinin alanyysi oli kattava ja nopea.