Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Ihonhoidon tarvikkeet » Jinmee Hydrapuff kangasnaamio, 60kpl »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Iidamaria R. 19.5.2020:
Yleisarvosana
Outi P. 12.5.2020:
Yleisarvosana
Nämä loistavia, voi itse valita hajusteettomia tuotteita kasvonaamioksi! Iho käytön jälkeen kosteutunut ja kiinteä.
Miia V. 27.4.2020:
Yleisarvosana
Loistava lisä ihonhoitoon! Pienet laput saa helposti sijoitettua ongelmakohtiin eikä tarvitse joka kerta koko kasvoja peittävää kangasnaamiota. Säästyy myös rahaa kun teet ohjeiden mukaan omasta kosmetiikasta naamiococtailin lappusten kanssa!😍 Tärkein ominaisuus kierrätettävyys<3
Heidi W. 14.4.2020:
Yleisarvosana
Petriina T. 24.2.2020:
Yleisarvosana
En ole aiemmin kokeillut vastaavaa tuotetta ja yllätyin kuinka nopeasti iholle imetyi kasvovesi, seerumi ja öljy, kun laitoin ne kangasnaamioon ja siitä kasvoille. Huippu tuote!
Maiju S. 3.9.2019:
Yleisarvosana
Juuri tällaisia olen etsinyt! Luonnonkosmetiikan kangasnaamiot ovat todella kalliita, mutta näillä lapuilla raaskii hemmotella itseään.
Kaisa P. 11.8.2019:
Yleisarvosana
Aivan ihanan innovatiivinen tuote! Vihdoin saan käytettyä kaappeihin pyörimään jääneet seerumit yms! Omaan cocktailiini olen sekoittanut kasvoöljyä, sen hetken ihon kaipaamaa seerumia ja ruusuvettä, pysyy iholla hyvin ja glow on taattu ☺️ suosittelen!
Suvi K. 30.7.2019:
Yleisarvosana
Yhdessä kamomilla veden kanssa käytettynä loistava apu silmäluomien turvotukseen. Olen etupäässä kasvovesiä käyttänyt tuotteen kanssa ja iho on saanut kaipaamaansa lisä kosteutusta. Kangas pysyy hyvin paikoillaan ja säilyttää kosteuden. Täytyy testailla vielä eri tuotteiden kanssa, mutta tähän mennessä ei mitään huonoa sanottavaa.