Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Ihonhoidon tarvikkeet » Jinmee Hydrapuff kangasnaamio, 60kpl »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maiju S. 03.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Juuri tällaisia olen etsinyt! Luonnonkosmetiikan kangasnaamiot ovat todella kalliita, mutta näillä lapuilla raaskii hemmotella itseään.

Kaisa P. 11.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan ihanan innovatiivinen tuote! Vihdoin saan käytettyä kaappeihin pyörimään jääneet seerumit yms! Omaan cocktailiini olen sekoittanut kasvoöljyä, sen hetken ihon kaipaamaa seerumia ja ruusuvettä, pysyy iholla hyvin ja glow on taattu ☺️ suosittelen!

Suvi K. 30.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Yhdessä kamomilla veden kanssa käytettynä loistava apu silmäluomien turvotukseen. Olen etupäässä kasvovesiä käyttänyt tuotteen kanssa ja iho on saanut kaipaamaansa lisä kosteutusta. Kangas pysyy hyvin paikoillaan ja säilyttää kosteuden. Täytyy testailla vielä eri tuotteiden kanssa, mutta tähän mennessä ei mitään huonoa sanottavaa.