Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Vartalolle » Vartalon puhdistus » Dr. Bronner's 18-in-1 laventelisaippua 475ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tuula P. 27.4.2020:
Yleisarvosana
Mielenkiintoinen saippua. Ostin ison pullon, siillä näin korona-aikana saippuaa kuluu paljon ja toivon ettei käsien iho tarpeettomasti kärsisi toistuvista pesuista - ja tällä voi tarvittaessa korvata monen puhdistustuotteen vaikkei kauppaan heti pääsisikään. Aito laventelin tuoksu on voimakas mutta hurmaava, mukana myös puhtaan saippuamainen tuoksu. En ole huomannut tuotteessa erityistä hoitavuutta, mieleen on tullut jopa kysymys siitä olisiko joku marketin hoitavia ainesosia sisältävä perussaippua jopa tätä hellempi iholle? Joka tapauksessa ihan kelpo saippua ja todella riittoista - tippa riittää kerralla. Olen käyttänyt myös esim. ihokarvojen ajoon ja meikkisiveltimien pesuun. Suihkussa käytettäessä ilmaan leviää ihana laventelin tuoksu. Pullosta on suhteellisen kätevä annostella saippuaa erillisiin pumppupulloihin. Matkallekin voisin tätä ottaa, koska sopii niin moneen käyttötarkoitukseen. Pidän ajatuksesta, että INCI-lista on todella lyhyt eikä sisällä lukuisia tuntemattomia synteettisiä kemikaaleja, säilöntäaineita ja keinotekoisia hajusteita, joita marketin vaihtoehto sisältäisi. Laventelin tuoksusta pitäville tämä takaa monia ihania tuoksuhetkiä. :-)