Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Balsamit - Kasvojen superkosteuttajat » Kolme Cosmetics Kasvovoide + Kehäkukkauute, 40ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Suvi K. 08.03.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihon laatu parantunut, näpyt vähentyneet. Ihanan kosteuttava ja riittoisa. Miinus tulee tuoksusta,tupakkamainen tuoksu jää iholle melko pitkäksi aikaa.

Mia N. 30.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana koostumus! Kosteuttaa tarpeeksi lievästi atooppista ihoani, käytän yövoiteena. Suosittelen tätä kaikille.

Laura S. 17.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvältä tuotteelta vaikuttaa parin viikon käytön jälkeen. Ihana koostumus ja imeytyy hyvin. Auttaa hienosti talven kuivattamiin kohtiin iholla. Harmittavaisen nopeasti kuluu kyllä.

Elina S. 12.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Koostumus on ihana, moussesta öljyksi muuttuva. Omalle iholle ehkä hieman liian rasvainen. Mutta paikallisesti, etenkin näin talviaikaan, kuiviin kohtiin erinomainen.

Jonna-Riikka A. 01.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihanan kosteuttava, rauhoittaa ärtynyttä ihoani ja on riittoisa. Voidetta ei tarvitse laittaa kuin todella pieni määrä. Tuote sopii tosi hyvin mun kuivalle, herkälle, atooppisuuteen taipuvalle couperosaiholleni. Imeytyy hieman hitaasti, mutta tämä ei oikeastaan haittaa minua. Helppo levittää.

Outi W. 16.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ihana moussemainen voide iholle. Helppo levittää ja sopii hyvin pakkaspäivänä, kun ei ole vettä. Sopii myös lapsille pakkaskelillä.

Milla M. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kosteuttava, miellyttävä koostumus, riittoisa.

Susanna T. 09.11.2019:
Yleisarvosana

Petriina T. 26.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Aivan ihana voide vaahtoisessa muodossa. Hoitava, kosteuttava ja parasta on, kun saa ostaa kotimaista ja ekologisesti valmistettua kosmetiikkaa pienyrittäjältä! Lisäksi pakkauksesta iso plussa!