Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Päivävoiteet » Esse Hydro Sensitive Moisturiser, 50ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tia K. 27.5.2020:
Yleisarvosana
Tuote jättää kummallisen kiristävän ”kalvon” kasvoille. Mielestäni hinta ja laatu eivät kohtaa tässä.
Anette K. 10.5.2020:
Yleisarvosana
Pilvi S. 8.5.2020:
Yleisarvosana
Melko ohut kasvovoide, imeytyy todella nopeasti. Öljyn kanssa kuitenkin hyvä, ja kesällä sopii paremmin iholleni kuin talven kuivattamalle.
Roosa J. 8.5.2020:
Yleisarvosana
Ihana tuote! Iho jää niin pehmeäksi ja tuoksusta tulee jo olo, että tämä tuote hoitaa POD-ihoani.
Tuula P. 26.4.2020:
Yleisarvosana
Ostin tämän tuotteen herkälle ja reaktiiviselle iholleni loistotuotteeksi toteamani Esse Sensitive Cleanerin kaveriksi ja koska kosmetologi oli tämän tuotteen iholleni sopivana maininnut. En ole varma onko kyse vain tästä voiteesta vai muistakin kokeilemistani tuotteista, mutta posket tuntuvat aiempaa pehmeämmältä ja sileämmältä. Miellyttävä koostumus ja imeytyvyys hyvä, ihon pintaan jää "luonnollista" voiteen tuntua. Toimi itselläni hyvin Evolven hyalyronihapposeerumin kanssa. Ekologisuus ei ole ehkä tämän tuotteen suurin valtti, sillä se kuljetetaan tänne Pohjolaan Afrikasta asti ja pakkaukset eivät vaikuta kovin ekologisilta. Osin juuri vm. syystäkin tuotteessa on kuitenkin luksuksen tuntua, josta kieltämättä myös pidän.
Sanni L. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Odotin tuotteelta paljon, koska kaikki muut Essen Sensitive-sarjan tuotteet ovat pelkkää timanttia, mutta tämä ei nyt jostain syystä toimi omalla iholla. Levittäessä kiva tuntuma ja imeytyy nopeasti, mutta iho jää jotenkin janoiseksi vaikka alla juuri suihkutettu kasvovesi. Ihan ok kosteuttavan seerumin ja Essen öljyn kanssa, mutta helppoa päivävoidetta tästä ei saa.
Marja-Liisa R. 14.4.2020:
Yleisarvosana
Tiina P. 19.1.2020:
Yleisarvosana
Aivan loistava voide sekä päivä- että yövoiteena. Voide on parantanut ihoni kuntoa selvästi.