Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Kasvojen puhdistus » Puhdistusöljyt ja -balsamit » BYBI Swipe Clean puhdistusöljy, 30ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katariina K. 23.5.2020:
Yleisarvosana
Puhdistaa hyvin, ei jätä rasvaista tunnetta iholle.
Elina H. 15.5.2020:
Yleisarvosana
Miellyttävä koostumus ja helppo käyttää. Ainoastaan pakkaus on huono, koska ei pysty puristamaan tippoja ulos.
Nina P. 14.5.2020:
Yleisarvosana
En ole aiemmin käyttänyt öljyputsaria, niin vaatii hieman vielä opettelua. Purkki sopivan kokoinen ja tuotetta tulee hitaasti, niin ei tule liikaa kaadettua.
Tia K. 9.5.2020:
Yleisarvosana
Tosi hyvä tuote. Tällä lähtee jopa silmämeikit helposti!
Saana T. 2.5.2020:
Yleisarvosana
Tehokas tuote ja laadukas, mutta käyttökokemus ei kovinkaan kummoinen, haisee lyijykynälle jostain syystä... eniten harmittaa koostumus, vähän sellainen ”laiha” öljy, joka ei emulgoidu lainkaan ja jättää siten ”kalvon” kasvoille, joten toinen vesipohjainen puhdistus on välttämätön, mutta se onkin tässä tarkoitus. Tuntuu että tästä puuttuu se odotettu luksus-efekti, mitä tässä hinnassa odottaisi. Sekotin tämän öljyn yhteen vanhan uoga uogan putsarin jämien kanssa, on kuitenkin tehokas, laadukas ja ravitseva puhdistaja, mutta ei tarpeeksi kiva sellaisenaan.
Sanni I. 30.3.2020:
Yleisarvosana
Vahva meikki kaipaa kaveriksi puhdistusmaidon.
Amanda P. 29.3.2020:
Yleisarvosana
Luottotuote meikinpuhdistuksessa.
Elisa K. 25.1.2020:
Yleisarvosana
Uusi luottoputsari, kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheena ihan ehdoton! Ei jätä kalvoa iholle, muttei myöskään kuivata. Poistaa hyvin myös vedenkestävän meikin.