Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Yövoiteet » BYBI Night Nutrition uudistava yövoide, 50ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Iia K. 29.5.2020:
Yleisarvosana
Ihana tuoksu, ei liian voimakas! Ihanan pehmeä voide, joka tuntuu oikeasti hoitavalta. Aamulla iho on ihanan pehmeä ja heleä! Todella riittoisa, tarvitsee vain herneen kokoisen nokareen voidetta.
Tia K. 27.5.2020:
Yleisarvosana
Hanna T. 24.5.2020:
Yleisarvosana
Ihanan kevyt ja kosteuttava yövoide.
Maija K. 23.5.2020:
Yleisarvosana
Kosteuttaa erittäin tehokkaasti, jo vähäinenkin määrä riittää. Koostumus erittäin hyvä, iho tuntuu aamuisin ihanalta voiteen jäljiltä. Kuivan ihon pelastus!
Iida P. 15.5.2020:
Yleisarvosana
Venla H. 24.4.2020:
Yleisarvosana
Ihastuin heti ensimmäisellä kerralla ja joka ilta odotan sitä hetkeä, että saan laittaa tämä kasvoilleni! Iso ja tosi riittoisa purkki, pienellä määrällä saa kosteutettua tehokkaasti. Ihosta tulee heti kirkkaampi ja kosteus riittää aamuun asti, mikä oli tärkeintä koska sellaista kosteusvoidetta olin pitkään etsinyt.
Jenna H. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvä laatu ja teho, mutta koostumus jättää toivomisen varaa.
Patricia R. 2.4.2020:
Yleisarvosana
Ostin tätä ensimmäistä kertaa ja tykkään todella paljon :) laitan tätä joka ilta. Ei tervitse paljon, koska todella helppo levittää ja jättää kasvot kosteaksi ja olen huomennut Jo Ison eron kasvon värissä. Nilla on lievä kuperosa iho ja Punta kuiva, olen käyttänyt vlidetta vähän yli viikon ja kasvot ovat Jo tasaisemmat :)